THREE MONTHS




bilder från idag

Idag är lilla Zeppo 3 månader! Mamma & jag tog med honom till hemmet som mormor bor på, om han blev populär bland damerna där? OM! ;-)

ROSES


COLOUR



Det trista med att vara röd/kopparfärgad är att det går ur så lätt, eller den mattas ner. Jag har dock bara tonat mitt hår, men nu är jag helt säker på att jag verkligen trivs i det så jag slänger nog i lite riktig färg ikväll! Jobbigt dock att göra det på sig själv, haha. Bara för man jobbar på salong så betyder inte det att det finns tid att färga varandra ;-)

PUT SOME CLOTHES ON



Idag känns det som att det snart är dags att pälsa på sig med både vantar & halsduk. Första året på länge som jag inte har någon ´höstångest´ tycker istället att det ska bli rätt skönt med klarare luft och att man inte blir svettig bara av att cykla till jobbet :-)

... & så har jag ingen solbränna som jag tvingas se försvinna mer och mer, haha.

ADVENTURE


idag ska jag & den här lilla filuren ut på äventyr :-)

BAG + WALLET





Lite nytt fick inhandlas igår, min väska plånbok jacka & mobil blev stulna i fredags. Tråkigt med såna människor, men jag får se det från den ljusa sidan för jag behövde verkligen en ny plånbok ;-)
Dock är det väldigt frustrerande att vara utan mobil, men det är väl bra att sättas på prövning ibland, haha.

De här godingarna kommer i alla fall från Complement/Åhlens :-)

EVERYBODY JUST HAVE A GOOD TIME


ut & skaka rumpa ikväll, ska bli såå kul! :-)

NEW IN


Nytt fint löshår kom till mig igår, beställde från Rapunzel of Sweden. Nu är det nytonat & nyklippt och clips är fastsydda. Inviger det redan ikväll! Älskar löshår alltså, haha.

BRAID



Har blivit lite insnöad på att ha inbakad fläta :-) Vill man extra fin någon dag/kväll men vill slippa stå & locka håret (minska slitaget) så är det busenkelt att bara fläta håret när det är nytvättat och lite fuktigt, och helt enkelt ha flätan under natten/dagen. I med lite saltvattenspray/annan stadga så de håller sig snygga!
Ha gärna någon lockprodukt i innan du flätar om du vet att lockar brukar hålla sämre på ditt hår, exempel Style Master´s curls designer.

TWELVE WEEKS




han växer så det knakar, lillkillen

PHOTOS ALL OVER THE PLACE





Det är en helt annan känsla när man kan ta på sina foton & inte bara se dem på datorskärmen. Fick ett bra erbjudande på photobox.se så jag passade på, 100 bilder damp ner i brevlådan igår. Får se vad jag hittar på, några ska in i ramar och så kanske det blir en liten fotovägg i sovrummet? :-)

FEATHERS


nelly.com

LOOKING AT ME ?




felix

BITE ME


LIFE´S PRETTY GOOD



Suckade lite när jag märkte att hunden började vakna till liv tidigare i morse, när han väl vaknar vill han inte gärna somna om ;-) Men när jag har varit ute på morgonrundan med honom & nu sitter här med en kopp kaffe så är det ganska mysigt ändå :-) fint väder är det idag också!

ROMANTIC





Så här såg jag ut i håret igår på jobbet. Lossnade lite i blåsten på vägen hem ;-) i alla fall så tvinnade jag hår från ena sidan och fäste med nålar, drog bak luggen och fäste bakom örat. Lockade sedan barret & såklart lite spray på det, satte en blomma över lite synliga nålar :-)

NEW IN



Gjorde ett riktigt kap på ellos, de här skinnbootsen som nästan kostat tusenlappen fick jag för 239:- & det är nog mitt bästa skoköp någonsin. Helt underbara att gå i! Precis som höstjackan var det väldigt otippat att hitta dem just där, & verkligen prisvärt :-)

SINGIN´ IN THE RAIN



Regnet smattrar, känns verkligen som en höstdag idag. Mysigt när man sitter inne, men nu ska jag & den här krabaten åka till stallet :-) haha, tror någon kommer ha fyra små leriga tassar sedan, och mer se ut som en dränkt katt...

BROWNIES







Idag blev jag så sugen på choklad idag & bakade brownies med hasselnötter. Godast när de fått stå & dra sig i kylen ett tag, blir lite kvällsfika snart :-)

... men fasen vad jobbigt det är att hacka nötter, haha.

AUTUMN JACKET



Hittade lite otippat min höstjacka på ellos.se, är man medlem där så får man väldigt ofta rabatter/erbjudanden så den här mysiga fick jag för halva priset :-) kalas!

A TRIP TO THE STABLE


pegasus

Tar en sväng till stallet innan jobbet börjar i eftermiddag. Zeppo ska få följa med för första gången, får se vad han tycker om Pegasus ;-) & vad Pegasus tycker om honom, hehe... nejdå, han älskar hundar :-)

ELEVEN WEEKS


idag blir Zeppo 11 veckor gammal, det syns att han börjar grovna till i dragen nu :-)

MONDAY



Usch, det märks verkligen att det är måndag för min del idag, haha. Ibland känns det extra tungt när helgen är över ;-)
En kvällspromenix kanske gör susen?

NUTRI COLOR CREAM





Nutri color creme från Revlon är en inpackning med toning i. Superbra om man vill fräscha till sin hårfärg lite, om man tex som jag är nu då (haha känns lite konstigt att säga), kopparfärgad så använder man en med koppar osv. Eftersom det är en inpackning så är den samtidigt vårdande, en toning lägger sig runt hårstrået och tränger inte in som färg gör. En kanonprodukt helt enkelt :-)

SO SWEET






lillkillen i eftermiddag :-)

COPPERY



Igår gjorde jag en impulsgrej, mitt ljusblonda hår fick bli kopparfärgat! Har tänkt på det rätt länge men velat vänta i alla fall ett tag till... Men nu är det gjort & jag ångrar det inte :-) Det passar ju minst sagt bra till hösten!

WITH EVERY HEARTBEAT



LOVE YOU


en solig, varm dag i maj

Jag är så glad, så glad. Min 3-åriga lilla häst som jag håller på att rida in skötte sig alldeles utmärkt när jag ´åkte´ på honom idag. Mami hjälper mig & går bredvid och idag minsann kunde jag styra och driva fram honom lite själv utan att han brydde sig alltför mycket, haha. Man får vara glad för det lilla, kul när det går framåt :-)

NO BEAUTY SLEEP



Idag blev det noll sovmorgon för min del, lillkillen fick inte ro i kroppen efter att husse gått till jobbet. Men det är ju skönt att sitta länge med kaffekoppen ibland, det också ;-)
Snart ska vi åka över till Öland, innan dess ska vi kika in på salongen så mina kollegor får träffa Zeppo :-)

CHANGE COLOUR



Är så sugen på att byta hårfärg litegrann nu när hösten närmar sig... Har varit ljusblond i ett par år men det sliter ju. Även fast jag inte bleker utan ljusarefärgar så blir de små topparna snabbt slitna och det går så segt för mig som vill spara ut lite längd! Funderar på att göra det bara lite lite mörkare med en inpackningstoning, för brunett är inget för mig :-)

BOOTS



Det går ju inte riktigt att förneka att det snart är dags att investera i ett par höstskor. Hittade ett par godingar hos Nilson shoes & det lutar åt de längst ner eftersom klacken inte är så hög, måste fungera att jobba i en hel dag :-)
... & så är det ju snyggt med ett par boots i sensommarklädseln också.


DOPP I POOLEN



Vi är precis hemkomna från Öland, Zeppo & jag. Han har tagit ett dopp i mammas & pappas pool och en gladare hund än vad han var efteråt har jag nog aldrig sett :-) simma kunde han i alla fall!
Så ja, det gäller att ha lillskiten under uppsyn ;-)

COFFEE


en kopp kaffe sitter fint på sin plats när valpis hållit en vaken sedan halvsju-tiden... :-)

DOG MEETS CAT


jodå, det gick bra ;-)

ZEPPO ZEPPO




10 veckor idag :-)

Idag gick mannen min tillbaka till jobbet efter semestern, så nu måste jag vara hemma & passa Zeppo. Kommer jobba eftermiddag/kväll istället, och ja, det är ju rätt skönt med sovmorgon (så länge hunden tillåter) ;-)

PANNKAKSFRUKOST


bästa sättet att starta en regnig söndag på? :-)

PICKNICK I PARKEN











Efter jobbet idag köpte jag mackor & tillbehör, lite gott att dricka och ballerina för att ta med grabbarna på picknick i eftermiddagssolen. Dock blåste det ganska mycket eftersom parken ligger vid havet, men mysigt ändå :-)
Ikväll blir det pizza framför någon bra film, & så lite lördagsgodis såklart! ;-)

FREDAGSFRISYR


en slarvig knut är bästa nödlösningen :-)

FREDAGSFRUKOST






LJUVLIGT


vårt lilla hjärta

Idag har jag varit ledig, hängt i parken med pojkvännen & hans mamma. & så hundarna såklart, lilla Zeppo och svärisarnas fina Milton som är ett par månader äldre. Ljuvligt väder, behövde verkligen en sån här härlig dag utomhus :-)

PEGASUS



Mamma var snäll & följde med till min prins idag, håller på för fullt med att vänja honom vid att ha mig på ryggen & måste då ha någon som håller i. Gick kanon, han har blivit så lugn min lilla bebis :-) han verkar totalt ha glömt bort att han slängde mig i backen ett par gånger i vintras, haha. Längtar verkligen till när det är dags att rida, satsar på hösten!

WANTING SUNSHINE



Det har varit kanonväder mån-tis & även idag är det fint, vill ut i solen! Nästa vecka & ett par veckor framåt kommer jag bara jobba kvällar, måste passa lilla Zeppo om dagarna när mannen går tillbaka till jobbet. Så, hoppas att hela augusti blir underbar :-)

DELIGHTFUL



Min fining i sommarhagen igårkväll, nu är det fina vädret tillbaka (peppar peppar) & kvällarna är ju för ljuvliga.

BUBBLEGUM



Fixade mina naglar idag, efter två månader med förlängning tog vi bort det & la bara dit förstärkning och så lite bubbelgumsrosa färg. Fit for fight! ;-)

RSS 2.0