FRISYRGUIDE


Tvinna två slingor framifrån och fäst baktill.


Ta slingor i olika storlekar och tvinna ganska hårt.

Fäst de tvinnade slingorna baktill, det behöver inte se snyggt ut då slingorna bara ska få fäste. När hela håret är uppsatt i tvinnade slingor så är det dags att bygga ihop frisyren genom att fästa de olika slingorna över varandra och lite här & var, vänd & vrid på dem. Ta hjälp av nackspegel för att se att formen blir bra! Avsluta med spray.

RESULTAT:



SMALL BRAID





När jag har utsläppt hår så gillar jag att ha det bakom öronen, eller så gör jag en fläta på ena sidan för att få bort håret från ansiktet. Smidigt & snyggt :-) Det stora gapet vid flätans början beror på min blonda utväxt, haha...

ONENESS



Hur snygg är inte den här klänningen från Oneness/nelly.com? Den har det lilla extra utan att det blir för mycket tycker jag :-) Hade inte tackat nej till att ha den på sommarens partyn!

FRISYRGUIDE


Dela upp håret i tre sektioner, den mittersta en aning större.


Ta mittsektionen (toupera om nödvändigt) och rulla upp den, fäst med hårnålar på vardera sida. Känner man att det bara faller isär när man rullar upp så kan man sätta en snodd ungefär i mitten av passén, det håller ihop den lite när man rullar.


Locka det löst hängande håret, det är inte så noga utan mest för att få rörelse i det hela.


Jag brukar alltid tvinna eller fläta håret framifrån på sidorna för att få frisyren mer detaljrik.
Sedan är det bara att sätta upp det lockade håret bredvid själva "stommen" i mitten. Tvinna, snurra slingorna (se i nackspegel så det blir bra) och fäst. Får man hår "över" kan man som jag ta en ganska tjock slinga och tvinna/fläta och fästa över allt för att rama in frisyren lite, detaljer är alltid fint. Avsluta med spray!

RESULTAT:


AX PARIS



Ax Paris/nelly.com har fått in massa snygga linnen i häftiga tryck. Skulle gärna ha allihopa i sommargarderoben!

PIECE OF CAKE







Den här lite slarviga frisyren är så enkel! Sätt bara upp håret i en vanlig låg tofs och dra ner snodden ganska långt ner, rulla sedan in allt och fäst med hårnålar runt om. Jag sparade några slingor och tog lite snabbt med trippeltång för en romantisk look :-)

LEFT SIDE


RIGHT SIDE







HAIR DETAIL



En detaljbild av dagens frisyr, får aldrig nog av flätor :-)

MONDAY HAIR



Lite trippeltång och upp i ett svep med lite hårnålar, slarvigt är snyggt :-)

MONDAY LOVE



FROM FRIDAY


TURQUOISE



Kikade runt lite på nelly.com och fick syn på den här underbara skapelsen! Vill ha något liknande till sommaren och den här är ju helt ljuvlig i både modell & färg :-)

THE OTHER SIDE FROM YESTERDAY


WATERMELON



Att ha naglarna i en sommarfärg hjälper i alla fall lite mot regnet. Och så är det ju fredag! :-)

THURSDAY


UNIQ ONE



Nu när solen snart börjar titta fram mer och värmen kommer så är det bra att ha en produkt med UV-skydd, det är precis vad den här produkten har liksom många andra egenskaper. Den ger bland annat glans och dämpar frissighet, förebygger kluvna hårtoppar & gör håret mjukt, mm. Har själv börjat använda den och jag gillar den!
Finns att köpa både på salong & på nätet :-)

WEDNESDAY




SJUTTONDE APRIL


FLÄTA



Något så enkelt som en fläta piffar till frisyren med de vanliga lockarna, nu ska jag iväg på 30-årsfest :-)

DETAILS




RAINY DAY


CHILL



Jag bara älskar det här linnet som kommer från Forever21! Kommer bli en av mina favoriter i sommar, både till vardag och fest :-) Det är ganska kort så det blir nog midjehöga byxor/shorts till.

LOAFERS


Loafers med nitar är något jag gärna vill traska runt i när det blir lite varmare. De här kommer från Style by Tyra och är snart tillbaka i lager, kanske är bäst att haffa ett par då? Tycker de är riktigt snygga!

NO HAIRINSPIRATION



Har ingen hårinspiration alls när jag ska sätta upp håret just nu, blir oftast tofs eller fläta. Hoppas det börjar sprudla igen när våren är här på riktigt :-)

WEDNESDAY



Spenderar förmiddagen i stallet & börjar jobba i eftermiddag, bra kombination :-)

CONVERSE





För ett par veckor sedan beställde jag hem mina första Converse, har faktiskt aldrig haft några innan :-) Har dock inte använt dem ännu, vill ju inte att de ska bli smutsiga haha!

MAHOGNY





Jag har börjat använda en inpackningstoning i mahognyfärg när jag ska fräscha upp mitt hår, den drar åt det lila hållet och jag måste faktiskt säga att jag gillar det :-)

JAG & LEO



Blir lite party ikväll, ska inviga mina leoklackar! Får bara inte glömma att ta med platta skor, haha :-)

PÅSKAFTON



Det var inget trevligt väder att vakna upp till idag, någon minusgrad och lite snö... Sänkte humöret direkt, jag hade sett fram emot en långprommis i kanske lite solsken? Men vi får nog ta oss i kragen ändå, jag & lille killen här ovan :-)

HJÄRTA



Börjar dagen hos min pärla idag ♥

BURGUNDY





I mitt lilla Forever21-paket hängde denna vinröda klänningen med. Eftersom den inte är knallröd tror jag att den kommer göra sig fint med mitt hår :-) Ryggen är ju bara helt underbar!

THURSDAY



Fick lite sovmorgon idag, det var inte helt fel :-) Jobb idag & sedan ledigt fyra dagar över påsk, helt underbart! Hoppas att det fina vädret håller i sig, dock lite kallt, vårvärmen försvann ju helt plötsligt?
Idag börjar vi i alla fall med en långpromenix som vanligt :-)

GREEN





Idag penslade jag på ett grönt fräscht lack som jag fyndat för en tia på Ica :-)

YESTERDAY




SMALT




Smala fina armband som knappt känns att man har på sig gillar jag. De här kommer från Style by Tyra :-)

GODMORGON



COLOUR



Cocoo.se har fått in galet snygga & färgglada armband, hur fina vore inte dessa i sommar när man fått lite färg?

BLUE FEATHERS



Nya örhängen från Forever21 :-) Gillar att ha kontrastfärger till min hårfärg! Dessa kommer användas flitigt i sommar till solbrännan & lockigt hår.

SUNDAY



Igår gjorde våren totalt uppehåll hos oss, skitkallt och snö i luften, nej ingen bra dag alls. Men idag är den tillbaka! Än så länge klarblå himmel, hoppas det håller i sig för jag ser fram emot ett ridpass ute i solen i förmiddag :-)

RSS 2.0