Torsdagsfrisyr

 

Glitter

 
 
Ett tunt lager guldlack och ett lager glitterlack från OPI över, jul & nyårsfint :-)

Måndagsbulle

 
 
Dagens frisyr fick bli en bulle :-) När jag vaknade i morse var det kolsvart på grund av strömavbrott, men jag lyckades i alla fall knåpa ihop håret med hjälp av mobilens ficklampa till lyse, haha.

Lördag

 
 

Döskallar

 
 
 
Döskallar i olika former, från Style by Tyra. De guldiga örhängena hade jag inte beställt utan fick fel istället för de långa silvriga, men de skickade snabbt även de silvriga, bra service! Och inte fel med två par, sucker för döskallar som jag är ;-)

Kors

 
 
Style by Tyra hade 40 procents rabatt på alla smycken, kunde inte låta bli att köpa de här örhängena för typ tjugo kronor... Älskar kors! :-)

Tisdag

 
Brukar inte locka håret till vardags, men idag gjorde jag slag i saken! Valde dock fel dag för detta, gick till jobbet i ett väldigt ihärdigt snöande, och sedan var lockarna inte riktigt som på bilderna... Denna jäkla vinter alltså :-)

Detalj

 
En liten detaljbild från idag. Lyckades dock få ett skatbo till frisyr, måste verkligen tvätta håret, haha :-)

Julfest- frisyr

 
I lördags hade vi julfest i stallet, så jag knåpade ihop håret litegrann :-) Hade inte kameran med mig så mobilen fick istället ta lite halvkassa bilder. Skjortan kommer från F21, love it!

6 december

 
 
Räddaren i nöden blev det i hårväg idag. Nu kan jag dock inte ha mössan på mig till jobbet, men vad gör man inte ;-)

Från 1 december

 

RSS 2.0