HEY CUTIE
NECKLACES


kyssjohanna.se

Har blivit totalt nerkärad i de här halsbanden! Smala kedjor, enkla till utseendet. Vill haa :-)

FROM SATURDAY


IT´S A SUNNY DAYSåhär såg jag ut i håret igår :-) Nu måste jag skynda på & fixa mig innan jobbet, vaknade till världens solsken så humöret är i alla fall på topp!

SUCH A SINNER


Ella shoes

Syndade i helgen, hittade dessa godingar på nellys rea och kunde verkligen inte stå emot. Tvåhundra riksdaler gick de på, kap! Ska kanske gå ut en sväng imorgon och då kommer dessa garanterat sitta på fötterna :-)

VÅR I LUFTEN


Linne/byxor nelly.com, väska romwe.com, armband/ring cocoo.se, skor have2have.se

Det är helt sjukt så härligt det känns med sol & flera plusgrader! Mitt humör har gjort en helomvändning den här veckan, äntligen är värmen på väg :-) Och visst blir man lite shoppingsugen? Måste dock hålla igen, men att titta runt lite skadar inte ;)

ON IT´S WAY


bulle idag, som alltid när håret egentligen behöver en tvätt

Så härligt, nu börjar det kännas att våren är på väg! Vi har inte mycket is och snö kvar nu, äntligen börjar promenaderna med vovvsen bli roliga igen :-)

SLEEPING BEAUTY

Trött fis efter dagens långpromenix ♥

JOHN ZACKFick den här klänningen av min pojkvän för ett par veckor sedan (han har dock inte valt själv haha). Ska dock spara den tills man kan gå barbent och den gör sig nog snyggast med lite solbränna! John Zack från nelly, bra pris på det märket (199:- för den här). Just partyklänningar vill man ju inte alltid lägga ner för mycket pengar på då det är kul att ha många olika :-)

TODAY IT´S TUESDAY
TJUGONDE FEBRUARI
SATURDAY´S PART TWOEn enkel bulle under melodifestvalen igår, lite roligare än en vanlig tofs :-)

WASH THE DOGZeppo fick ta en liten dusch igår, även fast han ser så ömklig ut så tycker han att det är så skönt med massagen han får under schamponeringen ;-) Vi tvättar med ett silverschampo från Paul Mitchell, speciellt framtaget för hundar såklart, som gör att pälsen blir superglansig!

SATURDAY´S HAIR


FRIDAY
SLARVIG TORSDAG

Blä på denna dagen. Fick inte till håret, höll på att slira omkull 100 gånger med cykeln och nästan inget att göra på jobbet. Men nu ska jag i alla fall till min underbara lilla häst och rida ett kanonpass! :-)

WEDNESDAY


ALLA HJÄRTANS DAG ♥
TUESDAYHar haft min hjärna på lågvarv hela helgen och det känns som att det sitter i än. Är så fruktansvärt seg, haha. Och så är det lugna veckan på jobbet för mig, inget man blir piggare av :-)
Tog mig i kragen och tonade håret i lördags, lilla utväxten och de nermattade längderna. Resultatet blev lite mörkare än innan, men jag gillar det!

FAVORITES FROM JANUARY


TIONDE FEBRUARIÄr helt slut efter flytten, allt skulle flyttas i onsdags + flyttstädning på det. Men nu är vi på plats i vår nya fina lägenhet! Och så ska vi bara försöka komma i ordning :-) Underbart!

WE´RE MOVING OUTSpännande dag idag, jag & min sambo flyttar till en ny lägenhet! Vår första bostadsrätt, det ska bli så jäkla kul. Så idag är det fullt upp hela dagen :-) Vill ju komma i ordning så fort som möjligt!

NOT TODAY BUT ANOTHER DAY
WANT TO WEAR


Missguided

Fick en blog award av söta Sara, tack vännen och en tillbaka till dig också!

FAVORITES FROM DECEMBER


PERFECT VEST TOP

Fick den här + en klänning av min fina pojkvän, från nelly.com :-) Kommer användas flitigt i sommar!

FJÄRDE FEBRUARI


FRIDAY NIGHTFy sjutton vilken isande kyla som kommit, höll på att frysa nästippen av mig varje gång jag vistades ute idag. Vår, tack? :-) Ikväll blev det bio fredagen till ära, vi såg Hamilton- i nationens intresse, jag mamma bror & pojkvän. Micke persbrandt alltså, han kan. Dock hade bions värme slutat fungera så det blev jacka, halsduk och vantar hela filmen haha!

GOLDEN BRACELET

Tog ett litet, litet uppehåll i mitt shoppingförbud när jag såg det här armbandet på Style by Tyra. Har nästan inga armband och det här tycker jag är så fint :-)

ANDRA FEBRUARI


AFTER WORK HAIRVar på lite after work med salongen igår och slängde ihop en slarvig frippa lite snabbt. När man har bråttom är ett bra knep att tvinna ihop uppsättningen istället för att greja med lockar och sådär :-)

CUT OUT DRESS


asos.com

Hoppas att den här finns kvar framåt sommaren (eller när jag häver mitt shoppingförbud haha) för jag vill att den ska hänga i min sommargarderob!

RSS 2.0