DETAILS TODAY
WINTER PICS

Vinterbilder på mina två fina killar. Dock får de mig att längta till våren, haha :-)

THREE NOVEMBER´S


SUNDAY WALKHar suttit & sipprat kaffe en stund, nu är det dags för långpromenix med vovven :-) Härlig start på dagen, och resten av denna söndag blir bara lugn.

SATURDAY

Är helt slut, slutade jobba sent igår och började tidigt idag. Så nu förtjänar jag lite helg :-) Ska till stallet en sväng och sedan blir det myskväll! Bara jag och Zeppo, kan vara rätt skönt ibland ;)

FRIDAY
KEEP IT SIMPLE


COLOR SUBLIME SCHAMPOODet här schampot för färgat hår kommer från Revlon, det är verkligen toppen! Mitt röda räddas något otroligt av det här, rött har ju en tendens att mattas ner väldigt snabbt, men det håller sig väldigt bra tack vare det här schampot :-)

THREE OCTOBER´S


TONAHann tona min utväxt i morse, känner mig som en ny människa! Är så ljus i mig själv så det ser så dumt ut när den där randen kommer :-)

ORANGE

Plockar fram vår & sommarfärgerna bland nagellacken, är lite trött på de murriga höst/vinterfärgerna :-)

MONDAY MORNINGBörjar ganska sent idag vilket innebar en härlig sovmorgon. Ska se om Zeppo & jag kan ta oss runt på vår vanliga promenad, vi fick nämligen snö i helgen. Ingen snö på hela vintern, men nu? Gillar det inte, haha :-)

BRUDUPPSÄTTNING

Den här bruduppsättningen gjorde jag idag :-) Inget jätteavancerat med en fläta som bas.

LÖRDAGSMORGONSteg upp kvart i sju idag, inte jättekul en lördagsmorgon... Idag ska jag göra min första bruduppsättning på kund! Ska bli jättekul, även fast det inte är något avancerat :-)

MAKE ME YOUR RADIO, TURN ME UP WHEN YOU FEEL LOW
TVINNING

Den här frisyren har jag tvinnat ihop. Det vill säga att jag har snurrat passéer och satt upp bredvid varandra, sedan har i sin tur "klämt ihop" dem med hårnålar. Det ser mer komplicerat ut än vad det faktiskt är ;-)

LONGING FOR SPRING


Längtar så sjukt mycket till våren, de här små godingarna från Club L hamnar förhoppningsvis i min garderob då. Men till dess håller jag mig strikt till mitt shoppingförbud och nöjer mig med att kika runt lite :-)

WITH DETAILSGårdagens frisyr

HAPPY BIRTHDAY ♥

Idag fyller min fina kisse Felix hela 17 år! Gamla gubben ♥

KOPPARFÄRGATSatt och kikade tillbaka lite på gamla frisyrbilder, ett halvår tillbaka. Här hade jag precis färgat håret från blont till kopparfärgat! Det var det mörkaste jag kunde tänka mig då eftersom jag var så van vid det superljusa :-) men det gick över fort, haha.

SATURDAY´SSlarvade ihop den här lite snabbt, nu måste jag stressa till jobbet! :-)

IN THE SUNLIGHT


HÖG KNUTDen snabbaste & enklaste frisyren (förutom hästsvans) tycker jag är en knut. När fantasin inte räcker till eller när det bara är bråttom! Brukar få frågan om jag använder en donut, och nej det gör jag inte :-)

SIMPLE AS CAN BE

I med lite löshår, locka, fläta, tvinna - klart!

WONDERFUL WORLD
HOW TO DO ITFörst lockade jag allt hår, inte jätte noga men för att få rörelse i själva "bullen". På vänster sida har jag fört bak luggen i två lösa tvinningar och fäst baktill åt höger där bullen sitter. Sedan gjorde jag en bred fläta nerifrån och fäste på samma ställe. Efter det fäste jag luggen från högra sidan & sedan började jag rulla upp bullen i olika slingor! Lockarna gör ju att det blir en fin form :-)

MONDAY´SGjorde en asymmetrisk frisyr idag som på kort bara såg bra ut från ena hållet, haha :-)

YOU MAKE IT REAL FOR MEBörjade dagen med morgonjour i stallet & ska vidare till jobbet nu. Längtar redan tillbaka till sängen, haha! Men det blir inte många timmar på salongen, sen ska jag bara ta det lugnt med lite choklad & en bok :-)

HEARTS

Snälla mamma har varit i farten ♥

SAY IT ALL OVER AGAINNu kör vi torsdag, sen är det heeelg :-)

NOT SO FUNNYRoligare än såhär är det inte hårmässigt den här veckan, låter barret vila lite från spännen & spray ;-)

WITH EVERY HEARTBEATBörjar dagen på bästa sätt ♥

HALSRINGMitt favoritsmycke just nu är halsringar, har två smala i guld & silver och en tjock i ljust guld från Style by Tyra. Perfekt att piffa upp vardagen med! :-)

FIRST OUT
SOVMORGONTog sovmorgon till nio idag, det behövdes verkligen efter helgen! Nu ska jag kicka igång kroppen ordentligt med en promenix, bästa sättet att starta dagen på :-)

NYÅRSAFTONHar nog aldrig haft en roligare nyårsafton än igår, helt galet! Vi gick till en klubb och firade in tolvslaget och dansade i flera timmar på ett minimalt dansgolv, haha :-)
Riktigt kul var det!

RSS 2.0