TRETTIOFÖRSTA JULI

Liten slarvig fiskbensfläta idag :-)

FROM SATURDAY

 

LITTLE BLACK

 
Den här lilla väskan fick följa med hem från Kreta, hade ingen i denna storlek innan. Plats för mobil, plånbok och kanske lite smink men inte mycket mer :-)

HELLO THERE CUTIE ♥

 

UPPSÄTTNING PÅ TÄRNA

 

SOME DETAILS FROM FRIDAY

 
 
Lite detaljbilder från igår
 
Är så fruktansvärt seg efter resan, skulle nästan behöva semester nu efter semestern, haha. Men jobb blev det både igår & idag, tidigt dessutom så morgondagens sovmorgon är väldigt efterlängtad...
I morse gjorde jag håret på en tärna, en kollega gjorde bruden, riktigt kul! Älskar ju att sätta upp hår, och extra kul är det inför bröllop :-)

SEMESTERHÅR

 
 
 

KRETA I BILDER

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår kom vi hem från Kreta efter en helt fantastisk vecka! Underbart väder & härligt sällskap, riktigt trevlig liten semester :-) Har åkt jetski för första gången, ätit god mat på ljuvliga restauranger & såklart bara haft det skönt på stranden! Lite shopping blev det också, man kan ju inte låta bli ;-)

MED I RESVÄSKAN

 
 
Med i resväskan har jag bland annat dessa två nya klänningarna från F21. Älskar dem!

KRETA

 
Idag har jag packat väskan full med sommarkläder och flyger till Kreta. Känns helt okej då regnet bara öser ner här hemma, ska bli så skönt med en vecka full av bad & framförallt SOL! :-)

KEEP IT SIMPLE


DETAIL FROM YESTERDAY

 
 
Tokälskar tunna fina armband, de är perfekta! Har ett par stycken som kommer från Style by Tyra & något åker på nästan varje dag. Bra köp :-)

HJÄRTAT

 
 

FRIDAY

 
 

FISHBONE

 
Kör på fiskbensfläta idag, tog ganska stora passéer för jag hann inte pilla så länge haha :-) Annars tycker jag att det är finast när man tar små, små slingor för att få mer "fiskbenskänsla".

FLÄTOR

 
 
 
 
 
 
 

TUESDAY

 
 
 

MONDAY

 
 

SUNDAY

 

BLUE, SO BLUE

 
 
Runt min handled idag, härligt blått armband från F21 :-)
 

FRIDAY 2


FRIDAY


ROMANTIC & ASSYMETRICAL

 
I lördags kom det in en kvinna på salongen som ville bli stylad i håret. Hon skulle gå på bröllop men hade kommit på att hår-biten är hon inte så bra på haha :-) Det fixade jag med en enkel, romantisk uppsättning! Hon ville ha den asymmetrisk vilket jag tycker är väldigt snyggt, det gör frisyren lite festligare.

THREE

 
Ett litet paket från F21 kom hem till mig igår med bland annat dessa tre linnen i. Åker till Kreta om två veckor och det behövdes en liten uppdatering bland mina sommarlinnen :-)

HÄRLIGT SLARVIGT

 
 

CROSS BRACELET

 
 
Det armband som sitter mest på min handled just nu, korsarmband från Style by Tyra. Love it!

MONDAY DETAIL

 
 
Flätdetaljer, tröttnar aldrig :-)

PURPLE

 
En klänning som är påväg hem till mig, från F21. Älskar färgen, har väldigt dåligt med lila i min garderob så den är perfekt! Kommer bli kanon när sommaren kommer igång, om den gör det haha. Strax över tvåhundra kronor fick jag ge för den, väldigt överkomligt :-) 

MOBILVÄSKOR

 
Var ute efter en mobilväska, fick två för en på Kappahl och är helnöjd. Perfekt för mig som inte gärna släpar runt på en stor väska om jag bara ska på stan, telefon och kort får ju plats :-) Himla bra ute på krogen, och det var egentligen därför jag var ute efter en, har tröttnat på att ha en kuvertväska i handen på dansgolvet ;-)

RSS 2.0