SATURDAY

 

FLOWER & BRAID

 

BLING

 
 
Snygga mobilskal kan man väl inte ha för många av! Det här är mitt sommarskal, tycker det är så sött och godisaktigt, haha. På hem-knappen sitter en blingsten så nu är min iPhone riktigt pimpad ;-)
Fyndade både skalet & stenen på fyndiq.se, där kan man hitta grejer till riktiga kanonpriser.

LITE SLARVIGT

 
 
För att få det såhär, lite slarvigt och snyggt, så är det bara att dra in hela håret i en snodd, dra ut snodden till mitten ungefär, sedan rulla upp och fästa. Dra ut lite här och var för att få det lite slarvigt och fästa hårnålar där det behövs. Jag gjorde en fläta av luggen och fäste innan jag rullade upp resten av håret. I med en blomma så är man sommarfin :-)

OLDIE

 
 

Kikade runt lite i arkivet, alltid bra för inspiration, och hittade den här frisyren från början av februari. Gillar formen på den!


MONDAY

 
 
En frisyr från förra veckan, har fått en grej för stora flätor på sidan :-)
 
Är en aning seg efter midsommarhelgen men idag är det i alla fall lite mjukstart av ny vecka, skönt! Om nu bara lite sommarvärme som håller i sig kunde komma nu då? Ska på teater utomhus ikväll och det känns lite sådär när det blåser halv storm, haha :-)

MIDSOMMARHÅR

 
 
Såhär såg min midsommarfrisyr ut :-) Jag hade tänkt göra en tunn liten blomkrans men det glömdes bort, men en tygblomma fick det i alla fall bli. Vi hade massa vänner på besök & hann precis grilla innan regnet kom, och som tur är har vi uteplats under tak! Sedan blev det god mat och prat & skratt långt in på kvällen, ljuvligt.

BRAID & ASSYMETRICAL

 
 
Gårdagens frisyr, en utbakad fläta på ena sidan som övergick i en asymmetrisk bulle :-)
Idag blir det ett par timmars jobb, eller jag hoppas att det bara blir ett par timmar så inte alltför många kommer in & vill bli sista-minuten fina inför midsommar haha, har en del att stå i ikväll :-) sen är det ju i alla fall långhelg! Ska bli superskönt.

MED EN BLOMMA I HÅRET

 
 
Det går nästan inte en dag utan att jag sätter i en liten blomma i håret nu i sommartider, det gör frisyren mer romantisk och det gillar jag! Nu känns det som att sommaren snart kommer igång ordentligt också, idag är det underbart väder :-)

SMYCKESKRIN





För ett tag sedan köpte jag de här smyckeskrinen, just nu ligger alla mina smycken utspridda på ett fönsterbräde i sovrummet och det är inte så populärt hos sambon, haha :-) De kommer härifrån!

MONDAY




FRÅN DEN SJÄTTE JUNI




En liten frisyr jag glömt att lägga upp. Ja, bullar i alla dess former är ju favoritfrisyren... haha :-)

SATURDAY NIGHT





Såhär har jag sett ut på jobbet idag :-) Har inte utsläppt så ofta, men idag tog jag trippeltången lite slarvigt över hela håret, kramade i lite gelé (Vinylist look creator/Style masters) och satte upp det bakåt. Hatar att ha hår som hänger fram i ansiktet, haha.

CLASSIC




PEGASUS





Idag har det varit riktigt sommarväder! Knäppte lite bilder på min älskling, hade varit de perfekta sommarbilderna om bara gräset hade varit grönt, haha :-)

ALL TOGETHER









Här är alla baluppsättningar jag gjorde mellan den tredje & åttonde juni, sju stycken blev det :-)

FRÅN DEN SJUNDE





En liten uppsättning från den sjunde juni. Den här veckan blir nog däremot en tofsvecka :-)

SMYCKEN







Mina senaste smyckesköp, det första halsbandet & örhängena kommer från F21, resten är från JFR :-)

EN SISTA BALUPPSÄTTNING











Den här baluppsättningen gjorde jag i fredags, det var den allra sista. Sju stycken blev det totalt, inom loppet av ett par dagar! Har som tur är lite andra uppsättningar att göra i sommar & hoppas att det blir många fler för det är så roligt :-)

BLOMMOR I HÅRET





Igår hade jag en blomma på vardera sida om frisyren, sommarfint!

BALUPPSÄTTNING 6 JUNI #3









Det kanske syns att den här tjejen och hon i föregående inlägg är kompisar, haha. Samma önskemål här, och riktigt maffig bulle blev det då hon hade riktigt långt & tjockt hår :-)

BALUPPSÄTTNING 6 JUNI #2







Den här tjejen ville ha en "slarvig" bulle i nacken, utan massa genomtänkta krusiduller (som i föregående uppsättning). Hon blev nöjd! ;-)

BALUPPSÄTTNING 6 JUNI #1









Det blir mycket bal här nu, men det är typ det enda jag har sysslat med ett par dagar känns det som, haha :-)
Igår gjorde jag tre baluppsättningar, och den här var först ut!

PROM HAIR







Den här baluppsättningen gjorde jag idag :-)

EN DAGENS




Idag har jag sett ut såhär i håret :-) Gjorde en baluppsättning idag (igen haha) som jag fotade och lägger upp ikväll! Imorgon har jag tre baluppsättningar till, haha. Tur att det är såå kul :-)

CROSS EARRINGS




Till vardags gillar jag små enkla örhängen & de här små korsörhängena från JFR är perfekta! Tio spänn är ett riktigt fyndpris också :-)

BALFRISYR NUMMER TVÅ









Här är andra baltjejen som jag gjorde igår! Väldigt mycket hår, det är alltid kul :-)

BALFRISYR





Här är första baltjejen jag gjorde i morse. Jag fick ´trolla´ lite för den här tjejens hår är så fint, så fint, riktigt skandinaviskt hår. Men bra blev det! :-)

BAL


Idag ska jag fixa håret på två baltjejer, det ska bli så kul! & det är (nästan) blåhimmel ute, helt ljuvligt :-)

UPPSÄTTNING





I onsdags gjorde jag en uppsättning på en tjej jag känner som hade sin examensfest och ville vara lite extra piffig! Hade dock lite ont om tid så det blev inte riktigt som jag tänkt mig, men ganska hyfsat ändå ;-)

DEEP HYDRATION MASQUE


Nu när solen börjar ta ordentligt blir håret väldigt utsatt, det blir torrt och färgat hår blir lätt "dassigt". Alterna har kommit ut med en inpackning (även UV schampo + balsam och ´Color care spray´) som inte bara ger håret fukt utan även extra skydd för din hårfärg!

RSS 2.0