Fredag

 

Silverlack

 
Skimriga nagellack i silver & guld är min melodi just nu, och lär väl vara till efter nyår! Det här köpte jag förra hösten och det räcker med ett lager så är det snyggt, skönt när man inte har så mycket tid på sig. Bred borste och snabbtorkande, ett stort plus :-)

Animal

 
Hittade ett ´gammalt´ halsband som åkte på idag, rätt coolt tycker jag!

Smooth Iron Guard

 
Revlons serie Style Masters har funnits ett tag, men nu har de ändrat produkternas utseende samt rensat bland dem efter kundernas recensioner/önskemål. En av mina favoriter hette tidigare Reset control, men heter nu Smooth Iron Guard, ett straightening balm (leave in balsam) som gör håret otroligt mjukt och lent samt hjälper till att hålla det rakt. Älskar denna produkt! Brukar använda den på kunder som har exempelvis blont torrt hår som bara spretar vid föning/plattning, produkten binder hårstråna och gör det otroligt mjukt och följsamt. Samma sak med lite grövre hår (tex grått hår som gärna också blir torrt), det blir superlent! En otroligt bra produkt helt enkelt :-)

Nyårsklänning

 
Har börjat kika lite smått efter en nyårsklänning. Det brukar alltid bli svart, så i år vill jag ha lite färg! Älskar den här snygga paljettsaken från Oneness/nelly.com, den ligger högt upp på listan. Urringad rygg slår aldrig fel :-)

Fredag

 
 
 
 
Det tar ta mig sjutton längre tid för mig att göra en frisyr som ska se lite halvt slarvig ut än en prydlig & fin frisyr. Haha, i alla fall så blev det här dagens i hårväg! :-)

Kringligt

 
 
En snabbt fixad frisyr, själva "kringelbullen" fäster man upp genom att ta ganska tjocka slingor och tvinna & så snurra runt dem lite innan man fäster med hårnålar.

Gårdagens

 

Fina ringar

Gick in på H&M´s hemsida och kikade, trillade in på smyckena och blev glatt överraskad. Så coola ringar! Fanns mycket annat fint också, men just de här fastnade jag för. Riktigt fina.

En liten fläta

 

Prydligt

 

Högt & slarvigt


Svart & silver

 
En liten ring hängde med när jag beställde ett par byxor från nelly.com, svart och silver är ju en oslagbar kombination. Dock var det onesize så jag chansade, lite liten men om jag inte sätter den allra längst ner på fingret så funkar det haha :-)
 

Lördagsdetalj


Från gårdagen


Tre fina

 
Jag handlar väldigt sällan från Gina tricot, men såg på deras hemsida att det finns en hel del snyggt! Bland annat de här tre fina, vill-ha begäret kom igång direkt :-)

Tisdagsfrisyr

 
 
Igår hade jag en riktig måndag, en dålig dag helt enkelt... Så idag försöker jag göra dagen lite bättre, och det börjar väl bra med en fixad frisyr :-)

Trianglar

 
Nya favoriter i öronen, de gröna stenarna gör sig så bra med mitt röda hår. Kommer från F21.
 

O P I

 
 
Har inte fixat håret ordentligt på hela veckan, inte ansträngt mig vad det gäller kläder heller. Och det har varit så skönt haha, så stressfritt. Men idag när det är fredag blev det i alla fall lite glitterlack på naglarna!

RSS 2.0