Lördag

 
Räddaren i nöden som fick bli både igår & idag, tofs med lockiga toppar! Kanon när man har lite bråttom på morgonen men ändå vill piffa till sig lite.

Korsarmband

 
 
 
Mitt nya glittriga ting, kommer från F21. Älskar kors i smyckesväg! Stenarna glimmar väldigt fint, gillar det :-)

Onsdagshår

 

Two new shirts

 
 
 
 
Två nya skjortor med nitkrage bor nu i min garderob, de kommer från Forever21. Brukar handla överdelar därifrån, de har mycket att välja på plus att priset är kanon ;-)

Snyggt slarvigt

 
 
 
Snabbt fixad frisyr, släng upp håret i en vanlig "tofs-boll" & dra lite här och var, fäst upp med hårnålar & spraya! Perfekt vardagsfrisyr :-)

Söndagsfrisyr

 

Smyckat öra

 
Kände mig lite halvtuff när jag gick såhär till jobbet igår, gillar det! Ska nog köpa några fler små earcuffs, tycker det är riktigt snyggt :-)

Asymmetriskt med flätdetalj

 
 

Inspirationslös vecka

 
Jag har haft en inspirationslös vecka, både hår och kläder har känts helt fel haha. Men nu har det lossnat lite, så lite helginspiration blir det allt :-)

Måndag

 
En riktigt grå måndag, regn regn & regn och jag känner mig inte alls pepp på att cykla till jobbet, haha.
Har förresten (först nu) fastnat för såna här små earcuffs, tycker det är riktigt snyggt! Tuffar till lite extra :-)

Lockiga toppar

 
Tofsen blir så mycket festligare när topparna är lockade, lite mer fredagskänsla på det idag :-)

Torsdagsdetaljer

 
 
 
Mitt hår får vila lite från styling den här veckan, mest för att jag har lite dipp i inspirationen & så har det varit/är det en lite stressig vecka :-)

Måndagsprydligt

 
 
Fick snabbt slänga ihop håret i en frisyr innan jobbet, men det blev ganska prydligt ändå. Halvdag på jobbet idag, väldigt skönt att börja veckan så :-)

Höstigt

 
Har plockat fram alla murriga nagellack och byter var och varannan dag, tycker det är så läckert med mörkare naglar nu!

Gårdagens frisyr

 
 
 
Det här var min fredagsfrisyr! Jag lockade hela håret i tydliga lockar och sprayade med ett lätt spray. Sedan redde jag ut lockarna lite försiktigt, tog slingor & snurrade runt dem hejvilt för att få det busigt. Fäste upp med hårnålar och så spray på såklart :-)

Liten tröttkeps

 
 
Får alltid sådan lust att lägga mig bredvid med huvudet i den mjuka pälsen, lilla hjärtat ♥

3 för 2

 
Skopunkten har ju den superbra dealen ta 3 betala för 2. Så det gjorde jag nu när jag laddade upp inför höst&vinter! Är så nöjd med alla tre paren, väldigt sköna skor :-)

ONE SIDE

 
 
När jag har håret utsläppt så har jag det i princip alltid på en sida, detta för att det inte är i önskad längd än, haha. Men det tar sig! Så, såhär har jag sett ut idag :-)

TUESDAY HAIR

 
 
 
Den här frisyren är bra att göra när håret är på gränsen till att behöva tvättas, det är ofta lite mer stuns i det då. Man behöver inte locka håret eftersom det inte behöver vara någon rörelse i det, utan bara ta medelstora passéer och fästa upp bredvid varandra, fästa några lite högre och några lite lägre för att få lite mer "spel" i det :-)

MIDNIGHT PASSION

 
 
Grävde fram lite nagellack från förra hösten (eller kanske till och med förra igen?) och hittade den här murrigt röda färgen. Höstigt! Gillar faktiskt h&m´s lack, tycker de sitter bra, och torkar fort :-)

MÅNDAGSFRISYR

 

RSS 2.0