SILVER / GOLD



Det blir nog inte rött imorgon på nyår ändå... tog en sväng på rean och hittade dessa till superpris på Kicks! Nu är ju bara frågan vilket av dem det blir :-)

FREDAG



Jobb jobb jobb idag, många vill bli fina inför nyår! Ska bli skönt att ta helg sen :-)

RÖTT



Fick det här fina lacket i julklapp, kör nog på rött på nyår :-)

STARS





Nu har jag strängt shoppingförbud, men innan det riktigt satte igång var jag tvungen att klicka hem den här underbara skjortan, lite som en julklapp till mig själv. Den kommer från Style by Tyra, hur underbar är inte kragen?

FRÅN DEN TJUGOTREDJE DECEMBER




TISDAGSMORGON


zeppo fick ett litet litet ben i julklapp ;-)

Hade behövt en extra ledig dag känner jag, men pallrade mig upp vid sju i alla fall! Hoppas det blir fullt ös på jobbet den här veckan också, att många vill bli nyårsfina :-)

RED SHOES





De här underbara skorna fick jag av min fina pojkvän i julklapp :-) De hänger såklart med mig ut på dansgolvet ikväll!

STALLET


julafton i stallet

Åh vilken mysig dag vi hade igår, helt underbart :-) Nu ska jag bege mig till stallet och ta ett ridpass med min förmodligen överpigga lilla häst som fått vila en vecka. Får se om jag sitter kvar eller inte ;-)

JULAFTON





Idag är det bara massa mys som gäller! Vi ska först till min pojkväns föräldrar, sedan över till Öland till mina föräldrar. Stallet står såklart också på schemat, har köpt en påse morötter till Pegasus :-) God jul!

GLÖGG



Vi har uppesittarkväll här hemma, fast utan bingolotto :-) Mys är det!

YESTERDAY´S





Idag är sista julruschen på jobbet! Har fullt upp idag, knappt ens någon lunch hinner jag med haha :-)
Slog in alla mina julklappar nu på morgonen, nu är julkänslorna definitivt här. Och mammas lussebullar gör sitt, fick en påse nybakade igår och visst slank det ner en till frukost ;-)

CUTIE


FEELING



Nu på morgonen drabbades jag plötsligt av julkänslor, har saknat dem men nu är det ju faktiskt väldigt nära. Mys! Ska snart till jobbet & göra fler kunder julfina :-)

QUICK





Slängde ihop den här väldigt snabbt i morse innan jobbet, men det blev helt okej ändå. Slutade (väldigt) tidigt idag, har massa att stå i och först ut är stallet med mamma & Zeppo :-)

THERE´S A FIRE STARTING IN MY HEART




LOW



Drabbades av typ? rygskott igår så den här veckan började lite lågt. Känner mig som en gammal kärring som hasar runt, haha :-) Hoppas att det blir bättre väldigt snart!

CHARMTROLL


CLOSE UP



Somnade i soffan typ direkt efter jobbet, men nu är jag redo för lördagskväll hemma :-)
Blir nog thaimat & film! Myspys.

LÖRDAG



Usch, det var inte kul att kliva upp kl sju idag... Men nu blir det jobb för min del :-)

FREDAG





Såhär har jag sett ut idag :-) Nu tar vi helg jag & Zeppo medan husse är ute på galej. Eller ja, jag ska upp tidigt imorgon & jobba, men fredagskänsla är det ändå :-)


CURLY




ONSDAG





Idag är jag ledig & ska åka till mormor med mamma och Zeppo. Jag ska permanenta mormor så hon är fin till julafton! :-) Sedan blir det såklart stallet, längtar efter ett pass med min lillkille :-)

LUCIA




MÅNDAGSFRISYR




JULKLAPPSTIPS FÖR HÅRET






Alla dessa produkter finns på Lyko.se, de har bra priser och hur bekvämt är det inte att klicka hem produkter istället för att springa och köpa? :-)





Tog för en gångs skull med mig kameran till stallet idag, dock tråkigt väder ute så det fick bli ett par svettiga bilder efter ridpasset :-) Min fina Pegasus!

RED RED RED



Tonade mitt hår i fredags, så nu är det sådär härligt intensivt rött igen. Synd att det mattas ner så snabbt, för jag gillar verkligen när det är såhär :-)

FESTFIX





Ikväll ska jag på julfest med jobbet, det blir trerätters, någon slags show och sedan dans! Så nu ska jag börja göra mig i ordning, måste klippa till mitt löshår (tur att jag hann sy fast clips i morse) och sedan styla håret och på med lite smink. Stressad som vanligt men det ska nog gå bra :-)

Nagellacken hittade jag till kampanjpris på h&m, blir nog det vänstra ikväll!

MORE






´OLDIES´






UPP OCH NER



Jag har haft en sån måndagsångest idag, varit på dåligt humör större delen av dagen och bara allmänt nere. Så, nu ska det bli skönt att krypa upp i soffan med middagen och inte göra något mer än att glo på tv!

SÖNDAGSFIX





Snodde ihop en liten frisyr i morse, har gått med tofs i typ två veckor så det kliade i fingrarna :-)

GIFT BOX



I veckan fick vi in det här till salongen, en presentask med Orofluidos olja samt ett guldskimrande puder som man får på köpet. Pudret kan man ha både i håret och på kroppen, perfekt till nyår! Finns nog hos de flesta salonger som säljer Orofluido då det är julkampanj :-)

NÄR MAN INGET GODIS HAR...





Igår gjorde jag & killen en supergod fruktsallad istället för att käka godis. Ja, om man inte räknar med den mörka chokladen då, men det gör inte jag ;-) Så nu har jag hållit mig ifrån ´riktigt´ godis i hela fem dagar! Vädigt bra för att vara mig, haha :-)

EYE SHADOW TRIO





Har börjat använda mig mycket av ögonskugga på senaste tiden, det hör väl hösten och vintern till att tillsätta lite färg :-) De här trioförpackningarna från Isadora är väldigt bra, skuggorna håller länge och de är lätta att ta med sig.
Khaki green & Havana browns är de färgerna jag har :-)

SIX MONTHS


8 veckor


3 månader


6 månader

Igår blev Zeppo 6 månader gammal, lite har hänt sedan vi hämtade hem den rultiga lilla valpen! ;-)

1 DECEMBER





Tiden går fort... :-)

RSS 2.0