ZEPPO 1 YEAR





Idag fyller Zeppo 1 år! Tänk att han har varit sådär pytteliten som på första bilden med en liten kringla till svans :-)

ONE FROM THE WEEKEND





BLUE





Sommaren innebär ju mer färg, och jag blev helt kär i den här fina toppen från F21 som jag klickade hem för ett tag sedan. Älskar dragkedjan i ryggen!

WEDDING HAIR









Den här bruduppsättningen gjorde jag på min kollega i lördags, på hennes stora dag! Hon har grymt mycket hår, så frisyren blev minst sagt maffig, haha :-) Jag är riktigt nöjd!

SHOES



Ikväll blir det ut & svänga lite på benen, jag ska inviga mina Jeffrey campbell- spikes! Har aldrig haft på mig ett par så bekväma klackar, och så är de så sjukt snygga. Till det blir det en svart klänning med en snygg ryggdetalj och lite silversmycken, ready to go :-)

UPPSÄTTNING



Igår gjorde jag en uppsättning på en av mina kunder som skulle på en stor tillställning, långklänning och hela baletten. Romantiskt lite "gudinneaktigt" var ledord och jag tror jag lyckades ganska bra :-)
Idag är det dags för bruduppsättning, lite mer jobb och sedan bröllop! Ska bli så kul!

FRIDAY



Så härligt med freeedag! Har en superrolig helg framför mig, är så taggad :-)

HAIRCUFFS





Mellan alla mina uppsättningar är det faktiskt skönt att ha håret i en vanlig tofs, och varför inte då piffa till den lite? Tre haircuffs från JFR blev därför inhandlade, döskallen är ju för cool :-)

BIKINI





Fyndade min bikini för sommaren då Bikbok hade kampanj 49:-/del. En fin bikini för en hundring är ju aldrig fel :-) Gillar att tyget skimrar!

A DAY OFF


Gårdagens

Imorse var jag på salongen tidigt för att göra en provuppsättning på min kollega som gifter sig på lördag & jag ska då göra håruppsättningen :-) Det blev så bra och på lördag blir det ännu bättre, haha! Sen tog jag faktiskt ledigt resten av dagen då jag inte hade några kunder alls inbokade idag. Inte helt fel när solen skiner :-)

YESTERDAY´S







Har plockat fram mina hårblommor! Såhär såg jag ut igår, lite somrigt och romantiskt :-)

NECKLACE





Nytt halsband som kommer härifrån, uppdaterar smyckeslådan litegrann inför sommaren :-)

ASSYMETRICAL






TOPPLACK



Jag köpte det här topplacket från Yves Rocher för ett tag sedan, det är kanonbra! Torkar på ett ögonblick, jag blev faktiskt riktigt förvånad över hur snabbt det gick. Jag målar annars om naglarna så sällan för jag hatar torktiden, men nu kan jag måla nytt varje dag ;-)

UPPSÄTTNING





Igår fixade jag håret på en kollega som skulle på lite galej på kvällen :-) Det är mycket roligare att göra uppsättningar på andra än på sig själv, haha. Snart är det dags för alla baluppsättningar och jag har även lite andra uppsättningar att göra innan dess, det är så kul!

NEW RING






jfr.se

FRIDAY IN SUMMERSTYLE




BLUE & MINT




Två nya somriga lack från Isadora, älskar dem!

YESTERDAY LEFT SIDE






YESTERDAY RIGHT SIDE






THIN







Tunna fina fingerringar kom hem till mig igår, tycker det är riktigt snyggt! Finns i guld, silver och svart hos JFR :-)

TUESDAY HAIR




TUESDAY


SHINE



Många undrar hur man ska få det där riktigt glansiga håret, och förutom att i allmänhet vårda sitt hår bra så är glansspray super. Här är två olika sprayer som vi har på salongen där jag jobbar.
Den vänstra, Luminous shine mist i Bamboo-serien från Alterna är perfekt om man inte brukar ha så mycket stylingprodukter i håret utan mest vill ha glans. Den gör att det blir mer djup i hårfärgen och dämpar även frissighet!
Den högra kommer från Style Masters/Revlon och är en viktlös glansspray som inte tynger ner någonting, därför kan man ha i andra stylingprodukter utan att denna "tar bort" dessa.

MOM





Klippte till en sommarfrisyr på min lilla mamma igår, hon har väldigt tunt hår men med en sån här frisyr kommer volymen! Tänker alltid på hur skönt det skulle vara att ha såhär kort, i med lite stadga och rufsa till, men tyvärr passar jag verkligen inte i kort :-)

SATURDAY HAIR





Min absoluta favoritfrisyr är den maffiga bullen i nacken, såhär ser jag ut idag :-)

FRIDAY


SHORTS



Helt galet så sugen jag blev på de här shortsen, de kostar runt femhundralappen och kommer från Asos :-)

THURSDAY


SOME WANTIES



Var inne hos fashionink och kikade, hon tipsade om döskalle tofsen ovan från JFR och när jag tittade runt lite där fanns det såklart en hel del fint... Just döskallar tycker jag är så grymt snyggt, så både tofsen och armbandet kommer jag nog haffa snart. Och neonarmbandet, hur snyggt? När lilla armen är solbränd och färgerna bara lyser, mmm :-)

WEDNESDAY



Är ledig fram till fyra idag, så nu ska jag ta en låång promenad med vovven och sedan åka till stallet. Härligt väder är det också så jag ska bara njuuuta :-)

SMELL OF SPRING



Kände verkligen doften av våren när jag var ute & gick idag, det är så härligt! Känner att det börjar komma lite inspiration tillbaka nu :-)

SIMPLE MONDAY




INSPIRATION












3 MAJ


MAY







Äntligen är maj här och våren har varit här på riktigt ett par dagar, underbart! Dagens frisyr har jag gjort genom att dela upp håret i tre sektioner, gjort en fläta i mitten & snurrat upp och de resterande två har jag snurrat upp lite slarvigt bredvid :-)

RSS 2.0