MYS


lite lördagsmorgonmys♥

STAY GRAY





Igår var det svettigt varmt & idag bjuds det på grå himmel. Ärligt talat så föredrar jag dagens, igår var det olidligt att stå & jobba, smälte nästan bort när jag fönade kunderna haha! Skönt är det också att jag bara jobbar halvtid nu när jag är lite ´mammaledig´ :-)

Nya äventyr varje dag, idag åkte en kruka i golvet med ett brak när lilla Zeppo fick tag på en växt som hängde lite för långt ner. Det gäller att passa hela tiden ;-)

GOOD MORNING, WAKE UP





Det har varit full rulle ett bra tag här, Zeppo har minst sagt mycket energi :-) kaxig är han också, grannkatten har redan fått sig en utskällning ;-) nu somnade han i alla fall lagom till mitt morgonkaffe, en liten lugn stund haha!
Blir så lycklig bara av att sitta & titta på honom, hjärtat♥

VÄLKOMMEN HEM









Äntligen har vi vår lilla valp här hemma - Zeppo :-)
finsk lapphund är han, 8 veckor gammal. & han kommer se ut som en nalle hela livet, hihi!

LYCKA



Idag är en dag som jag längtat till ända sedan början av juni. Vi ska hämta vår lilla valp, pojkvännen & jag :-)
Lycka♥

SPANAR I GRÄSET


moltaz

NEW IN



Idag när jag var på jobbet så passade jag på att köpa med mig nya produkter att fylla på med hemma. En väldigt bra grej med att jobba som frisör - köpa produkter billigare :-)

Först i raden är ett volymschampoo från Alterna´s  Bamboo-serie. Produkter som är gjorda på naturliga ämnen och därmed är de bättre för håret!
I mitten har vi en olja i sprayform, också från bamboo-serien, som är underbar! Doftar gott, lätt att applicera & håret blir så himla mjukt.
Och sist är en inpackning från Revlon, för torrt & skadat hår :-)

PRIMER



Förstår inte hur jag kunnat hålla mig ifrån en primer så länge, är helt frälst. Blir alltid så himla blank i fejjan under dagen så primer och lite solpuder gör susen! Den här kommer från Lumene och kostar strax över hundralappen, tycker den är riktigt bra :-)

WHAT ARE YOU LOOKING AT


felix

THINK IT´S MONDAY



Har haft en väldigt händelserik helg & kommer förmodligen tro att det är måndag hela dagen idag för jag var ledig igår. Nu blir det en promenix för att rensa upp lite i huvudet :-)

BRÖLLOPSFRISYR



Igår gjorde jag en uppsättning på en tjej som skulle på bröllop :-)
de synliga nålarna åkte dock bort efter lite fixering med spray.

BLACK COFFEE






älskar morgonen


HORSE





Började dagen hos min prins & nu är det dags för lite fredagsjobb. Men egentligen längtar jag till kvällen, slå sig ner i soffan och stanna där ett par timmar. Snart så :-)

IT´S RAINING



Idag är verkligen en dag jag bara vill stanna hemma, vara i tryggt förvar inomhus medan regnet slår mot fönsterrutorna. Känns inte det minsta lockande att sätta sig på cykeln & komma fram dyngsur till jobbet...

OLD STUFF



Rotade runt lite i mina ´flyttlådor´ med smycken häromdagen, som jag inte orkat packa upp (efter snart ett halvår hehe) & hittade ett par gamla favoritörhängen från h&m. Kanske är rätt bra att vänta lite för länge med att ta upp allt, man hittar ju en massa som glömts bort och behöver inte köpa nytt ;-)

ORANGE






en orange blomma som står ensam av sin art i mammas rabatt, så jag gav den lite kärlek :-)

Idag börjar jag jobba mycket senare än vanligt & njuter till fullo av det. Hade inget alarm utan vaknade av mig själv. Nu har jag tagit det lugnt med kaffekoppen ett bra tag, dags för en promenix i det gröna :)

PLAY WITH ME




moltaz

ALLDELES UNDERBART








har haft en helt underbar helg med kanonväder, bäst :-)

ADD A FLOWER


gårdagens

♥ ZEPPO







Say hello to - Zeppo! I början av juni bestämde vi oss för att skaffa en Finsk lapphund efter att jag av en slump hittat en valpannons med turen att uppfödaren bor väldigt nära. Och de är ju ljuvligt söta!
Igår åkte vi & valde ut valpen vi ville ha, nu är de drygt 5,5 veckor gamla, vi hade tingat en hane först och fick därför välja först. Hur svårt som helst, 3 stycken underbara valpar och man ska välja en? Det var nära att vi fick göra en ´ole-dole-doff´ haha!
Till slut valde vi det lilla charmtrollet ovan, en busig liten krabat som gärna blev kliad på magen :-)

Den 25 juli får vi hämta hem honom, på måndag är det bara 2 veckor kvar♥

VALLMO









Såg ett rött hav av vallmo i ett dike igår & passade på att ta en del bilder, de blommar ju över så snabbt :-)

MOLTAZ & FELIX








DET ÄR JU SOMMAR



Åh, idag har det varit så sjukt fint väder. & så måste man jobba! Men imorgon är jag ledig, hoppas hoppas att solen håller sig framme :-) nu ska jag kila iväg till ica för att köpa glass, jag & mannen har ´godisförbud´ i veckan men lite glass är tillåtet. Det är ju sommar! ♥

SUNDAY



Idag bli inte många knop gjorda, varit en stund hos pållen min♥ men annars är det chill som gäller.
Det är ju söndag :-)

UPPSÄTTNING









Idag gjorde jag en uppsättning på en tjej som ska på bröllop. Ganska enkel, men tid tog det för vilken lejonman hon hade! Haha, fast det är kul att ha mycket hår att jobba med :)

Ikväll blir det norra Öland med mannen min, vi ska upp till hans familjs sommarstuga. Hoppas på ett kvällsdopp i havet, hade varit mysigt ;-)

RARINGAR



Mina nya raringar som fick följa med hem från h&m igår, älskar dem! Perfekt att bara slinka i om man vill vara lite extra fin även till vardags :-)

RSS 2.0