ALUMINIUM





Idag fyller min fina man år, hurra! Kom på igår när jag skulle slå in paket, att vi har ju ingen presentpapper. Smart lösning är då aluminiumfolie, behövs ingen tejp heller :)

För övrigt så har jag ångest för att jag måste jobba i det fina vädret, vill ju bättra på kulören! Vill vara liten igen, endast för att få ha sommarlov ;)

STRAND



& så var det måndag igen, efter en galet rolig helg! På midsommardagen drog vi upp ett gäng till Borgholm, sommarstaden numero uno, för att kalasa lite på Strand hotell som är nattklubb hela sommaren. Som tur var hade vi förköpsbiljetter, hej vad mycket folk det var! Nu måste tant vila ett par helger, haha :-)

Dags att kila till jobbet nu, tar emot lite att vara inne nu när sommaren kommit tillbaka...

MIDSOMMAR







Hade en så fruktansvärt bra midsommarafton igår. Vi var ett härligt gäng hemma hos mig & mannen, spelade kubb i solen, grillade och hade det trevligt. Det var så bra :-)

PRAY YOUR GODS


ber till vädergudarna att det blir fint väder imorgon, eller åtminstone att vi slipper regn
snälla

YELLOW EYES




SLARVIGT




ICE CREAM




jodå, lite glass slinker allt ner såhär på måndagskvällen

ANCHOR


forever21.com

SUNDAY




pegasus

Gick upp alldeles för tidigt för en söndag idag, men jag har blivit lite beroende av morgonpromenader. Mina ben har hakat upp sig när jag sprungit som jag gör i vanliga fall så de får vila med lite raska promenader istället, & så är det slut med träning på asfalt. Hur som haver så är mina ögon lite väl trötta för den här tiden just nu, men ganska mycket har hunnits med idag ändå. Bland annat ett besök hos pållen som har det så bra i sommarhagen :-)

WHAT DO YOU SEE


felix

TAKE A WALK



Ska snart ut på en promenix innan jobbet, cyklar till ett motionsspår som är helt underbart. Gå vid vattnet, genom en fårhage, få syn på rådjur. Igår hamnade jag ca 1,5 meter från ett rådjur som dök upp ur ett buskage & skulle springa över vägen. Den stod och tittade på mig några sekunder innan den vände & skuttade tillbaka, riktigt häftigt :-)

BLUE SKIES, PEGASUS





Igår var det blåhimmel så kameran fick följa med till stallet, tog ett par fina kort på min vackra prins :-)
Idag är det inte lika fint dock... kanske i helgen? Man blev ju lite väl bortskämd där ett tag när solen sken var dag & huden fick en fin kulör, lite riktig sommar igen skulle inte sitta fel.
;-)

IT´S WORKING


min frukost idag & alla andra dagar, knäckebröd med ost & gurka. ljuvligt!

Härlig dag idag, solen skiner som bara den (typiskt att det inte var samma sak igår när jag var ledig). Jag var och hämtade min cykel som varit inne på lagning precis, kedjetrubbel. Trodde att notan skulle bli på flera hundra men landade på endast 80 riksdaler så det var mer än nöjd jag glatt cyklade hem på min välfungerande cykel. Bra start på dagen :-)

BLUEBELLS





Hittade fina blåklockor när jag var i stallet idag & plockade en nätt bukett. Så himla fina :-) skulle haft lite prästkragar i också, fint tillsammans. Men det får väl bli i midsommarkransen nästa vecka. Förra året var jag uppe runt halvfem på morgonen och plockade blommor till min krans haha, dels för att jag inte kunde sova men också för att jag inte ville att någon skulle ´upptäcka´ mig när jag tog alla fina blommor lite här och var.
;-)

FLOWERS






fina blommor som står på köksbordet nu

CHOCOLATE



På sommaren är det helt omöjligt för mig att vara ´nyttig´, den är liksom till för att man ska njuta ordentligt! Så igår gjorde jag ett lass chokladbollar, ännu godare dagen efter mmm...
Idag tog jag ledigt från jobbet på eftermiddagen & träffade två fina vänner över en fika. Vi lyssnade på alla studenter som skrek utanför och längtade tillbaka till förra året när det var vi som skrek :-) sjukt vad snabbt tiden går.

SUN IN MY FACE



Mm, solen har hittat tillbaka igen efter några gråa dagar. Älskar att det är söndag idag, alltid lugna dagar. Funderar på en promenad ute i det sköna gröna om en stund... sen får det nog bli Öland med mamsen. måste till min pålle också♥

KUL KVÄLL



Åh hej vilken kväll det var igår. Stört vad roligt man kan ha! Men får sota lite för det idag, hehe. Nu blir det hamburgare för hela slanten & massa tv-mys :-)

STUDENTFIRANDE



Regnigt & grått ute idag, men lika glad för det är jag för det är fredag ;) Jobbar knappt 2,5 timme idag heller för pojkvännens bror tar studenten så vi ska ju fira för tusan! Blir nog lite vin ikväll & en sväng på stan också hihi.

LJUVLIGA LINNEN







Tre stycken helt ljuvliga linnen från forever21.com som numera bor i min garderob & kommer att användas flitigt i sommar. Älskar ryggen på dem alla, virkade allihopa :-) hm ja, lite strykning innan användning kanske? ;)

CHOKLADBOLLAR



Har gjort smarriga chokadbollar & sitter och smyger i mig lite smet som ´blev över´, mmm... Lite kvällsfika framför tvn sen så är torsdagskvällen gjord :-)

♥ WE MISS YOU







I onsdags sa vi hejdå till familjens bästa vän... Efter att veterinärer konstaterat att han hade grav höftartros (medfött fel) som inte skulle bli bättre av medicinering bestämde vi att han skulle få somna in. Finaste Bonuz, bara 4,5 år gammal. Saknaden är enorm, vi älskar dig gubben♥


MAXI DRESS


Är helt klart sugen på denna underbara maxiklänning från nelly.com (nelly trend). Så fin! Finns även i blått & nude, men den svarta har verkligen mystiken... Det lutar lite åt ett köp, hihi.

RSS 2.0