BALUPPSÄTTNING







Baluppsättningen jag gjorde idag, med lite halvkassa iPhonebilder hehe. Tjejen blev i alla fall jättenöjd vilket är roligt såklart :-)

BAL


min fina prins

Jag var på salongen idag på morgonen/förmiddagen & gjorde en baluppsättning, det är så roligt! Och vilken tur de har alla baltjejer/killar för nu spricker det upp & blir sol, för härligt.
Ska snart kila vidare till stallet och ta hand om lilla skrutt♥ och såklart fika lite med mami såhär på mors dag.

HAVING A COLD


mycket felix nu, men den här bilden är så mysig. & jag saknar solen och värmen, mycket

Har gått och blivit förkyld, kul att vara det nu? Hej & hå ikväll blir det nässpray, kycklinggryta och glass i soffan. Cola också, har ett förbannat colasug nu... och så litelite godis så blir nog kvällen bra ändå :-)

LAPAR


felix lapar & spanar, fina kissen♥

HEMMASPA





Har lite hemmaspa nu innan jobbet, ansiktsmask var evigheter sen jag använde. nu sitter jag här helt blå i fejjan, haha! & så ska jag skrubba kroppen, göra en rejäl hårinpackning och till sist smörja in mig med fuktgivande kräm så huden jublar :-)

NAGLAR





Gick för första gången & fixade mina naglar idag, hurra! Kommer nog bli beroende, hehe. Förlängning och franskt, känns vääldigt fräscht nu. Shit, har aldrig haft såhär långa naglar och särskilt inte på alla fingrar samtidigt haha.
Perfekt, för ikväll blir det after work med jobbet! Dock prickade vi in en ganska dålig dag, kff spelar mot aik ´hehehe´...

MORNING




shortsen är från forever21

Sitter och tar det lugnt med min kaffekopp, med mina blommiga pyjamasshorts. Blir en snabbis på jobbet idag för jag ska göra nagelförlängning sen, haha. Kommer bli lite pinsamt att gå dit med mina misskötta och fula naglar... får fila till dom lite, hehe!


GÖR EN FLÄTA





Fint med flätor sommartid, romantiskt & sött. Om man vill göra en som går runt nacken så gör man det ganska lätt, en utbakad fläta från ena sidan som övergår till en ´vanlig´ fläta precis som på bilden högst upp. Sedan lägger man helt enkelt flätan längs nacken, pillar in eventuella lösa testar/strån och fäster på andra sidan :-)
(satte en blomma på andra sidan för att dölja snodd/spännen)

FELIX




min fina kisse ´hemma´ på öland

LIKE A DREAM



Fick en stoor leverans från forever21 idag, älskar att de skeppar från Storbritannien numera också! Kostar bara 60 spänn i frakt, kalas :-)
Bland annat var det då den här långklänningen som jag  ä l s k a r. Sjukt fin. Det bästa är ju att typ allt är sjukt billigt, jag gav runt 200:- för den här. Massa annat fint låg också i paketet, sommaren är gjord!

FLOWERS & DOG




Vackra blommor på köksbordet // Bonuz


FRIDAY NIGHT OUT


jag & mina två brudar ♥

I fredags hade vi den bästa partynatten på länge, sjukt kul! Satt ett par stycken hemma hos mig ett bra tag & hade det trevligt innan vi drog in till stan & dansade loss. Körde på barbent utan att frysa, sommaren ÄR verkligen på väg! :-)

dock var det inte lika kul att gå till jobbet igår, hehe...

THE WORLD´S GREATEST


♥ ♥ ♥

SYRENER




Så ljuvligt med alla syrener som blommar nu, underbart vackert

ORANGE





Orange goding från h&m för bara 99 spänn, kap! Kommer användas mycket i sommar till bruna ben, med ett snyggt linne instoppat :-)

PEGASUS




Härligt somriga bilder på min prins idag

FREEE



Så jäkla skönt, ledig idag! Behövs verkligen. Ska ta det lugnt med mami, fika och sitta & jäsa i solen
´hoppas den håller sig framme hela dagen´.

USA



Har gjort en storrensning i min garderob, hur skönt är det inte när man gör det? Ut med allt gammalt & bort med att tänka att ´det här kanske jag kan använda då...´ Nu har jag bara kvar grejer jag vill ha! Och så har jag förstås redan börjat handla in nytt, hihi  ;-)
Bland annat t-shirten ovan, från bikbok. Ursnygg tycker jag!

I DID IT



Den här helgen har varit den värsta någonsin, lör-sön har jag gjort mitt gesällprov (yrkesprov frisör). Och jag klarade det! Var så nervös idag när man skulle få reda på resultatet. Man gör 10 moment så det är väldigt vanligt att det går fel på något/några & man får göra om. Är otroligt stolt över mig själv nu, äntligen kan jag andas ut efter flera månader av oro, hihi!

:-)

WATER MELON



Bra deal på Vero Moda idag, 13 % rabatt (fredag den 13e) samt ett nagellack på köpet. Valde water melon som kommer bli alldeles utmärkt på solbruna händer this summer!

RACHEL ZOE




Rachel Zoe for Lindex

SILVER SHOES



Godingar från nelly.com. Fick en smärre chock när jag öppnade paketet & såg klacken, läste att den är 14 cm. Men det var förvånansvärt lätt att gå i dem tack vare platån, tycker de är riktigt grymma :-)

STYLE MASTERS SHOW - AMSTERDAM



I söndags drog jag & 3 kollegor till Amsterdam för Style Masters Show 2011. Ca 3000 frisörer från hur många länder som helst, det var grymt häftigt. 3-rätters, lång visning med Revlon, American Crew & en mäktig parad med Orofluido. Kom hem sent igår och är fortfarande helt snurrig efter dessa dagar. Mäktigt.

RSS 2.0