RING





Gjorde en liten, liten beställning från Forever21 där bland annat den här ringen fick hänga med. De har fått in väldigt många fina smycken :-)

FREDAGSHÅR


FRIDAY



Härligt med fredag! Lite jobb, stall & sen hem och mysa i soffan :-)

ENKEL FLÄTA





Idag fick det bli en enkel fläta, gillar när det är lite slarvigt så efter cykelturen till jobbet var den perfekt ;-)

CAT




Felix

LEOPARD





Köpte de här snygga leoklackarna för ett tag sedan, från Style by Tyra. Har suktat efter just leopard ett tag & när de här var till kampanjpris var det för svårt att låta bli!

WEDNESDAY



Börjar inte jobba förrän sent i eftermiddag så innan dess ska jag ta en låång spring/promenad i den ljuvliga solen,
& så åka till stallet :-) Härligt!

TISDAGSFRISYR


MORGONPROMENAD




MONDAY



Har haft en riktigt skön måndag, började dagen i stallet med en kompis med lite skitsnack och ett ridpass i solen :-) Sedan jobbade jag bara ett par timmar i eftermiddags, lite lagom sådär. Härlig start på veckan!

TRE SNYGGA



Har varit inne på Forever21 och kikat lite på sommarkläder och fastnade bland annat för de här shortsen. Älskar verkligen de i mitten och spetsdetaljer känns också helt rätt i sommar! Köpte lite grejer därifrån förra sommaren och var helnöjd & det är väldigt bra priser :-)

HAVET





Jag & killen plus vovven åkte till spåret så jag fick springa och de gå en runda. Avslutade med att låta Zeppo doppa tassarna i havet, han älskar vatten lilla hjärtat :-) Härligt var det med en springtur, nu är jag värd lite söndagsfika!

YESTERDAY




DETAIL


RINGS



Är sugen på lite nya ringar och hittade dessa godingar på Aldora.se, vill ha alla! Alla utom den första & sista ligger under hundralappen så någon kanske det blir i alla fall :-)

SATURDAY





Började dagen kl 6.30 med morgonjour i stallet, är ju glad att det inte är varje helg... Fortsätter med lite lördagsjobb, ska bara ta en låång härlig frukost först :-) Så man får lite helgfeeling!

THURSDAY


ONSDAGSHÅR





Körde precis som igår en lite softare stil i håret, locka lite med trippeltång och bara svänga till med lite hårnålar :-)

ONSDAGSMORGON


TUESDAY HAIR




HAPPY BIRTHDAY ♥





Idag fyller min älskade pärla fyra år! Min fina lillkille, finner inga ord för vad jag känner för den här hästen. Han är min bästa vän, så klok och tillgiven. Ikväll ska vi ha morotskalas, han & jag :-)

IF SHE HAD WINGS SHE WOULD FLY AWAY




MONDAY



Började dagen med en härlig långprommis, dock i blåst och dugg men härlig ändå! Fem minuter efter jag kommit hem började världens hagelstorm så jag hade lite tur där. Pannkaksfrukost på det, istället för den vanliga havregrynsgröten ;-) Sedan flög jag nästan till jobbet i kraftig medvind, så jag hoppas att resten av dagen fortsätter i samma tur-anda!

WEEKEND






HÅRGUIDER



Nu finns hårguider på dessa två frisyrer som jag gjort uppe på Bloppfashion.se, som duktiga Alexandra & Emmy har :-)

GIVE ME SHOES


have2have.se

Hade verkligen inte tackat nej till något av dessa paren, tycker de är så snygga! Kanske klickar hem ett par i sommar, för just nu är det lite köpstopp hos mig. Men titta kan man :-)

OLDIE







En sommarslarvig frisyr som jag gjorde någon fin dag i september förra året :-)

THREE




Man kan ju inte låta bli att börja spana in lite fina klänningar inför sommaren :-) Kikade runt på Missguided och fastnade lite extra för dessa tre. Särskilt den svarta i mitten!

MY LOVE



Började dagen med en skön långprommis & ska nu vidare till stallet. Mamma följer med & passar vovven medan jag rider i solen :-) Härligt!

DRESS



Blev lite sugen på den här klänningen bland Nelly's nyheter, den kommer från B. Young. Älskar blått & grönt, och när det är kortare framtill och längre baktill. Ett fint skärp i midjan och ett par snygga klackar så är man redo!

BRONZING GOLD




CRYSTAL




Halsband -stylebytyra

MONDAY


Kom in från en ljuvlig långpromenad i solen för en stund sedan, idag blir det varmt! Kände att jag hade kunnat skippa den lätt fodrade jackan och tagit en tjocktröja bara :-) Så idag blir det vårjackan till jobbet, underbart.

SUNDAY



Älskar våren, älskar att vakna upp till sol och plusgrader! Är på riktigt gott humör idag trots att lilla bus väckte mig så jag fick gå upp kl sju :-) Ska till stallet vid elva och funderar på om jag kanske inte ska ta en liten promenix innan, klarblå himmel är ju aldrig fel.

AD INFINITUM





Vackert budskapsarmband från Stylebytyra. Håller på att uppdatera bland mina smycken lite smått :-)

NEW EARRINGS


nelly.com

FLÄTDETALJ







Något som alltid är helt rätt, och särskilt under våren & sommaren tycker jag, är att ha flätdetaljer i håret. Det ger frisyren det där lilla extra :-)

FUNKY HIGHWAIST



Klickade hem ett par nya byxor idag. Köpte dessa i svart & blått förra våren men råkade få blekning på de blå, baksidan med frisöryrket ;) & de svarta använde jag så mycket att de sprack för ett tag sedan haha, så jag är glad att de fortfarande finns kvar så jag kunde köpa nya! Passade då också på att ta ett par i jeans som precis kommit in. Bor verkligen i dem!
De är från Pieces/nelly.com, finns även att köpa på Vila :-)

HEY THURSDAY


NEON


Älskar färgerna på de här klänningarna från Club L! Däremot verkar de vara liite väl korta så det blir inget köp, annars hade jag nog satsat på den gröna till mitt röda hår :-)



SUGARFREE



Mina nya små älsklingar i skogarderoben, måste bygga på med färgglada klackar & dessa är först in :-)
Från nelly.com

GLITTER


Köpte en ny tröja till mig själv i födelsedagspresent, älskar när det glittrar och den här passar perfekt både till vardags & fest! Tänker mig till svarta skinnshorts & höga klackar när det är party, åh kan det inte bara bli sommar? :-)

TWENTYONE



Idag fyller jag 21, det är sol & jag är ledig. Helt klart en bra start på veckan :-)

FAVORITES FROM FEBRUARY






SILVER RINGS


stylebytyra

LONG HAIR



Igår slängde jag i löshår, la det åt ena hållet & så lite detaljer på det. Trivs så bra i långt hår! Dock vill mitt egna inte riktigt växa ut, så jag ska nog ragga upp en gammal klasskompis som kan sätta i extensions på mig då ingen på salongen där jag jobbar gör det :-) Vill ha ett långt, tjockt svall i vår och sommar!

FRIDAY´S




COLOUR & ANIMAL




Är så grymt sugen på att uppdatera min skogarderob, några av de här klackarna måste finnas där till sommaren! Alla kommer från Have2have, gillar verkligen deras sortiment :-)

THURSDAY





Tänk att det är första mars idag, härligt! Jag & hunden kör en långpromenad som vanligt, bästa sättet att starta dagen på :-)

RSS 2.0