DIAGONALT UTBAKAT

 
Dagens frisyr, en utbakad fläta som jag flätat diagonalt för lite roligare intryck :-) Nu är det dags för jobb!

SLARVIGT INBAKAT

 
Såhär har jag sett ut i håret idag, en vanlig enkel inbakad fläta som jag dragit i för att få lite bredd & slarv i den. Bra frisyr när man inte hinner något annat eller har tomt på idéer :-)

GÅRDAGENS

 
 
Såhär såg jag ut i håret igår, tog dock bilderna efter en cykeltur i blåst så det spretar lite ;-) Igår kväll var vi på Paul Mitchell´s visning inför hösten med salongen, kul med lite ny inspiration! Mycket rött som varje höst, så jag är ju inte helt fel ute med min egen hårfärg haha :-)

EN LITEN ZEPPO

Han är för fin min lilla buse

TRE VILL-HA


Tre stycken vill-ha-plagg från Gina tricot. Den tunna vita stickade vore perfekt på jobbet där det är opraktiskt med tjocka tröjor, älskar vinrött & älskar enkla t-shirts, och kjolen är ju så jäkla snygg!

FAVORITER

 
 
 
 
Några favoriter från augusti, som helt plötsligt känns väldigt långt borta. Särskilt idag när regnet vräker ner, det är inte riktigt lika roligt att göra en fin frisyr och sedan sätta sig på cykeln i höstblåst och regn, haha :-)

LÖRDAGS ELEGANT

 
 
En nätt liten bulle blev det i håret idag, snart dags för jobb! Det är riktigt höstrusk ute, lite mysigt kan jag tycka men helst hade jag nog legat i soffan med en bok istället för att ge mig ut & kila till jobbet :-)

FREDAGSKÄNSLA

 
 

LILLA HJÄRTAT

 

TORSDAGSHÅR

 

LITEN FLÄTA

 

TOFS MED EN TWIST

 
 
Något så enkelt som en tofs blir lite roligare med en twist, det är bara att tvinna en slinga och hålla i den samtidigt som man fäster runt snodden :-)

IT´S FRIDAY

 
 

THURSDAY, TODAY´S

 
 

SOMMARMINNE

 
Det jag saknar mest med sommaren är nog alla baluppsättningar jag fick göra. Jag är den enda som gör det på salongen där jag jobbar, så jag får ta emot alla vilket är superkul! Längtar redan till nästa sommar med både baler & bröllop :-)

RESET CONTROL

Om man har ett hår som blir frissigt vid föning, eller att håret inte riktigt blir så rakt och glansigt som man vill när man plattar det, då är det här den perfekta produkten! Reset control från Revlon är ett utredande leave-in balsam som tillför glans och lugnar ner lite "bångstyriga" hår. En toppenprodukt :-)

MONDAY

 
 
 
Klippte igenom hela mitt hår i morse (jag klipper mig själv ja haha) och det är så skönt! Bort med alla sommarslitna toppar :-)

PRE TOOLS DEFENDER

Ett litet söndagstips, det här grymma värmeskyddet från Revlon´s Style Masters serie! Produkten är i sprayform och går att applicera både i torrt och blött hår. Flaskan är speciellt utformad så att det är lätt att spraya bak i håret. Ett stort plus är att den räcker länge :-) Det är viktigt att skydda sitt hår när man använder värmeverktyg!

LÖRDAG

 
 
 
Knåpade ihop en liten romantisk lördagsfrisyr, gillar den! Ett par timmars jobb blev det idag, nu ska jag vidare till stallet & sedan landa hemma i soffan. Perfekt :-)

FREDAGSHÅR

 
 

THURSDAY - HAIR


DETALJER IDAG

 
 
Nu när det är september kan man ju kalla det höst på riktigt, och härligt höstväder har vi! Även fast det alltid blåser i lilla Kalmar så är solen framme, håller det sig såhär så blir det nog ingen höstdepression ;-)
Idag går smyckena i silver/svart, tokgillar mitt (ganska) nya armband från F21, stela armband är en favorit hos mig.

ON ONE SIDE

 
 
Jag har blivit lite lat om morgnarna, vill att lilla fixen för att komma i ordning ska gå så snabbt som möjligt, och så är det lite svalt på inspirationshållet :-) Men idag blev det en liten frisyr!

RSS 2.0