SLARV

 
 
I dagens regnblöta hår (efter promenix med hunden) fick det bli slarv rätt igenom, snurra upp i en snodd och i med lite hårnålar- klart :-)

NEDTONAT

 
Har gått med färgstarka naglar hela sommaren, men idag när regnet verkar hålla i sig hela dagen tonade jag ner dem i en mjuk nyans :-)

WEDNESDAY: YESTERDAY´S

 
 
 
 
Igår satte jag upp håret när det var nytvättat, i med lite frisyrgelé innan bara. Många hår vill ju väldigt gärna "glida iväg" när det är helt rent och då kan det vara svårt att sätta upp det, men det blir en lite slarvigare look vilket jag tycker är snyggt :-)

DETALJBILD

En närbild på dagens frisyr :-)
 

MONDAY HAIR

 
 
Kör på låg tofs idag, med en flätad slinga runt snodden. Enkelt & snyggt! :-)

GUIDE

Börja med att locka håret & spraya lätt (här har jag inte gjort det, men det är lättare att forma håret när det är lockigt). Fäst sedan håret framifrån baktill, fläta, tvinna eller bara dra det bakåt. Gör så på båda sidor.
 
 
Utgå från att du har tre sektioner som håret är indelat i, börja att sätta upp det från sidorna och spara mittenpartiet. Det kan vara bra att spraya passéerna innan så det finns stadga.
 
 
Fäst till sist upp mittenpartiet, avsluta med spray!
 
Fixade ihop den här lilla guiden i morse, hade lite tidspress så den är slarvigt gjord, men till liten hjälp kanske :-) Det är det här jag utgår ifrån när jag gör "bullen i nacken" på mig själv, med vissa ändringar hela tiden.

FREDAGSFRISYR

 
 

THURSDAY´S DETAILS

 
 
 

FROM JULY & AUGUST

 

WEDNESDAY´S HAIR DETAILS

 

SILVER BRACELET

 
 
Nytt armband från F21 :-)

MONDAY

 

OLJA

 
Att använda olja eller liknande i håret efter tvätt vet nog nästan alla att det är superbra. Ett tips om man har väldigt torrt/sprött hår är att använda olja även i torrt hår, och då är olja i sprayform det bästa eftersom den inte är lika fet (men man får vara försiktig så det inte blir för mycket och håret istället bara ser fett ut). Jag sprayar ibland in topparna innan läggdags, så blir det som en slags olje-inpackning över natten :-)
Mina favoriter kommer från Alterna (bamboo-serien) samt Orofluido, riktigt bra produkter!

NEW SHOES

 
 
Fyndade dessa snyggingar till halva priset idag, har spanat in dem på nelly.com tidigare men det har inte blivit något köp. Nu är de i alla fall mina & jag dansar förhoppningsvis in dem redan ikväll :-)

FAVORITER JUST NU

 
 

GREEN EYES

 
 
Har bara kört tofs på jobbet idag, fredags soft! Jag fick väldigt gröna ögon när jag ändrade inställning på kameran, blev så sugen på att skaffa gröna linser! Har lite melerade som ändrar sig i vissa ljus :-) men gröna ögon blir så bra till mitt röda hår, haha!

THURSDAY HAIR

 
 

IN SUNLIGHT

 

BASIC WITH A POCKET

Enkla t-shirts & toppar passar mig bäst att använda i vardagen, och nu börjar man ju bli lite sugen på att kasta in lite nytt i garderoben! Spanade lite på F21 och hittade bland annat den här t-shirten i olika färger, sugen på den svarta & den mullvadsfärgade :-)

YESTERDAY´S

 
 
 
 
Den här frisyren hade jag igår, har i rakt hår tagit slingor och satt upp bredvid/över/under varandra :-)

SOME WANTIES

Mina vill-ha-smycken just nu, samtliga från JFR :-) I höst får det bli en liten uppdatering!

BRUDUPPSÄTTNING

 
 
 
 
 
 
Igår gjorde jag en bruduppsättning, en urgullig tjej & hennes (numera) man skulle ha ett överraskningsbröllop! Älskar att göra i ordning brudar, det är verkligen något speciellt med det :-) Igår var det dessutom perfekt bröllopsväder, sol men inte för varmt. Lite roligt var det när jag skulle göra hennes frisyr, för just igår & vid den tiden spelade Sean Banan på torget precis utanför salongen så bruden fick sig en rejäl uppladdning inför dagen, haha ;-)

SUNDAY: YESTERDAY´S

 
 
 
Igår kunde inte jag ladda upp några bilder alls här och därav inga inlägg, men idag så! Det här är gårdagens frisyr, den blev inte riktigt som den skulle eftersom jag (som vanligt) hade liite för bråttom till jobbet, haha.

SOME FROM JUNE


THURSDAY LOOK

 
 
 
 
Lite fler bilder på dagens frisyr, den gjorde sig bäst bakifrån :-) Jag har lockat håret och bara satt upp det lite här & var, försökte att inte vara så noga.

THURSDAY

 
En liten bild på dagens frisyr, hann inte redigera resten för jag är som vanligt världens tidsoptimist innan jobbet :-)

WEDNESDAY

 
 

TUESDAY DETAILS

 
 

A GUN

 

SUNDAY HAIR

 

BRÖLLOPSGÄST

 
 
 
Idag gjorde jag en uppsättning på min kollega som ska på bröllop :-)

FRIDAY TWO

 
 
Andra sidan av dagens frisyr :-)

FRIDAY ONE


EYE

Litet sött armband från Kreta

RSS 2.0