FIVE MONTHS



Idag blir lillfisen 5 månader, börjar bli en stor kille :-)

I NACKEN





Fixade ihop en boll i nacken lite snabbt, nu ska jag till jobbet ett par timmar :-)

UPPSÄTTNING



Igår gjorde jag en uppsättning på en tjej som skulle på bröllop. Hon ville ha det ganska enkelt men ändå festligt :-)

BLUE




just nu gillar jag min halsring och blåa tröja väldigt mycket :-)

LITEN GUIDE


Sätt upp överhåret i en halv boll, fäst med hårnål på insidan.


Locka det övriga håret, spraya lätt och red ut lite med fingrarna. Dags att sätta upp det!


Sätt upp lite på känn, några slingor över bollen, de flesta av dem under :-)


´ WINE ´


DETAIL


PAUL MITCHELL



Vi har några utvalda produkter från Paul Mitchell som vi säljer på salongen, bland annat schampot till vänster, Super strong daily schampo. Och vilket schampo! Väldigt bra för torrt och slitet hår. Rekommenderar verkligen. Ett stort plus är att det är väldigt drygt :-)
Till höger är ett hundschampo från Paul Mitchell, vi som har hund på jobbet tog hem för att testa och det är kanon det också. Pälsen blev verkligen superlen & glansig! Det är inte heller testat på djur, bara på människor :-)

WEDNESDAY




FIXA VOLYM



För att fixa volym i mitt hår så använder jag mig främst av Björn Axén volume master i botten, grym är den! Toupering låter jag helst bli eftersom det inte håller lika bra och sliter därför onödigt, särskilt när det ska borstas ur...
Använd alltid värmeskydd när du håller på med värmeverktyg :-) Rekommenderar Style masters (Revlon) värmeskydd som räcker länge och är lätt att använda.

TIDIGT





Gick upp jättetidigt idag, älskar att ha en låång morgon och bara göra ingenting. Tycker det är så mysigt med mörka morgnar så man kan tända massa ljus och mysa :-) och ha gott om tid på sig.

TONING



Tonade håret i morse, det röda var urtvättat och så en liten utväxt på det gjorde att det verkligen behövdes :-)

FAVORIT







I mitt lilla paket från Style by Tyra låg även den här ringen som tyvärr var trasig när den kom, men jag fick snabbt en ny :-) Sitter som gjuten på lång -och ringfinger, ny favorit. Den var förresten på rea, och med deras redan låga priser var det riktigt värt ;-)

RÖRELSE


UTSLÄPPT



En liten bild på hur jag såg ut i håret igår, utsläppt för en gångs skull :-) och i behov av en toning, får nog slänga i en ikväll/imorgon. Det är väldigt krävande att underhålla det röda, haha.

MYS MED LJUS







Vi har snedtak i vår lägenhet och har därför lite svårt att möblera, nästan en hel vägg har stått tom sedan vi flyttade in för åtta månader sedan. Men i veckan blev det en sväng på Ikea för att köpa en sån här låg hylla & ha lite mysiga ljus på. hittade förresten den svarta ljuslyktan där som jag är helt kär i. Tänk att lite gör så mycket :-)

TORSDAGSFRISYR








MORGON





BLÅST



Det är väldigt lugnt på jobbet den här veckan så jag tar en riktig långlunch idag. Tänkte hinna ut & gå en långis med vovvsen, men det blåser som fasen ute så jag är lite tveksam... Blev så matt av att cykla hem i motvinden haha :-)
Det känns väldigt lockande att koka kaffe och ta fram lite kanelbullar ur frysen...
;)

TISDAGSFRISYR






STYLE BY TYRA







Även fast jag har lite ´köpförbud´ så kunde jag inte låta bli dessa godingar från Style by Tyra, nöjd för ett tag :-)

SÖMNTUTA





Hittade min lilla häst sovandes i hagen idag, han hade det så mysigt & gott :-) Vi har haft helt underbara höstdagar den här veckan, hoppas de håller i sig lääänge.

LÖRDAGSBOLL





När mitt hår egentligen är i behov av en tvätt så är det perfekt att sätta upp i en boll. Så det fick bli så idag! Nu ska jag kila iväg till jobbet :-)

TODAY´S




FRIDAY ON MY MIND



Fick lite sovmorgon idag, galet skönt. Och så är det ju freedag :-)
Jag längtar bara till Idol ikväll, haha. Och en stor godispåse såklart.

THURSDAY




JACKETS



Brr, idag var det riktigt kallt att åka till stallet vid kvart i sju. Fick verkligen konstaterat att min tunna vindjacka inte är mycket att ha längre så jag var inne och fyndade på Ellos :-) Köpte två jackor för fyrahundra riksdaler. Ett tips om man ska ha kläder som inte behöver vara så ´snygga´, kanske att promenixa i skogen med eller bara ha när man är ute med hunden, gå in på Ellos :-)

Nu ska jag ut med min lilla vovvse i det kalla med härliga höstvädret!

INBAKAT





Kör på vanlig inbakad fläta idag, mitt stackars över-sprayade hår som knappt gick att reda ut igår kväll ska få sig en riktig behandling ikväll :-)

LOVE


morgongos med lille björnen, mmm ♥

TUESDAY






MONDAY




LÅNGIS



Han har blivit så himla stor, Zeppo. Här stod han igår, spanade över grinden hos mamma och pappa :-)

8 OKTOBER






CURLY HAIR



Älskar när mitt hår är nytvättat, sovit med inbakad fläta och dagen efter är det lockigt och fint. Gör kanske några lockar med plattången för lite mer effekt, men annars är det klart. Har faktiskt aldrig riktigt rakt hår, men det är för att det är så tunt, lockarna fyller ut det massor :-)

FREDAGSFINAL



Åh vad skönt med fredagskväll, ska köpa en stor påse godis till Idol som jag har väntat på hela dagen. Spännande! Blir inte mycket mer gjort i kväll, men det är väl så det ska vara? :-)

GREEN + RED



Sedan jag färgade håret så gillar jag verkligen gröna & blåa plagg, och det är ju inte så konstigt. Det gör sig snyggt :-)
Idag fick jag lite sovmorgon & börjar inte jobba förrän halv ett, härligt med fredag.

FANTASTIC



Gillar verkligen de här örhängena från Style by Tyra :-)
Tror att de kanske får flytta in hos mig. Helt enkelt.

TORSDAGSMORGON









Idag är det höst, hade sån motvind när jag cyklade till & från bussen när jag var i stallet i morse. Så nu är det skönt att sitta inne med kaffekoppen och lite frukost & såklart en söt liten vovvse vid fötterna :-)
Vi ska ge oss ut i blåsten på en promenad, men stannar nog inne i alla fall en liten stund till...

SMYCKEN







Rensade & städade bland mina smycken igår, visst är det skönt när man hittar allt? Det var en hel del som fick åka, skönt med lite ordning :-) Smyckesträden är fantastiskt bra, fick av mamma i julklapp förra året, tror de är från Albrekts Guld.
Den lilla dockan är i alla fall från Forever21 :-)

KANELBULLE



Fick två påsar nybakta kanelbullar av pappa idag såhär på kanelbullens dag. Jodå, satt fint i magen med lite fika :-)

HEY MORNING



Idag är jag ´typ ledig´ för Pegasus ska få besök av tandläkaren mitt på dagen, om jag inte får in lite kunder ikväll. Lite sovmorgon fick jag i alla fall, eller jag lyckades somna en stund efter att ha legat vaken en timme när killen gick till jobbet och en söt liten valpis inte ville att matte skulle sova. Tjugo i nio var jag uppe med grus i ögonen, tur att så fina kompisar som kaffekoppen här ovan finns :-)

SLEEPING BEAUTY






just nu är det väldigt lugnt & skönt här hemma.... :-)

TRÄFF



Idag var vi på Lapphundsträff med Zeppo, han fick träffa tre av sina syskon från samma kull och en från förra kullen :-) och så lite andra lapphundar, både svenska och finska. Kul att se hur hans syskon & framförallt att se de som är lite äldre, det är mycket päls som ska till innan den här lille är klar haha! Underbara hundar är det i alla fall ♥

RSS 2.0