TAKE A LITTLE TIME TO HOLD YOURSELF



TUESDAY



Idag hade jag mer än gärna stannat kvar i sängen när alarmet satte igång... Ska ut på en runda med vovvsen nu och sen åka till stallet, man får väl i alla fall kalla sig hurtig? ;-)

GLITTER NAILS




SÖNDAGSMORGON


Började dagen på bästa sätt -först en kopp kaffe och sedan rask promenix med vovvsen. Snart ska vi åka till stallet han & jag, men först ska jag baka kladdkaka! :-)

SATURDAY



Har jobbat idag, stallet direkt efter och nu landade jag hemma, skönt! Blir en lugn kväll framför tvn med god mat, vi ska nog se Grinchen på trean vid sju. Julkänslor! :-)

O.P.I


burlesque extra va-vaganza

Fick syn på det här på Kicks hemsida när jag klickade hem lite julklappar (man får ju lättare överblick på vad som finns än att gå till en affär haha) och kunde inte låta bli. Älskar glitterlack! Mest för att de sitter så bra, haha :-) Är så nöjd.

JULMARKNAD













Igår kväll var mamma & jag på julmarknad på Kalmar slott, urmysigt! Fick med mig dessa fina hantverk hem, det fanns så otroligt mycket fint, hade verkligen velat ha en tjockare plånbok haha :-)
De två nedersta i glas är gjorda av elever på Orrefors glasbruk, så de var mycket billigare än ´riktiga´ Orreforsmärken. Fick med mig den allra sista tomten med röd luva som hade gått som smör, tycker den är för söt!

IMMORTAL - TWILIGHT





Det var dags för en ny parfym (har alltid bara en i taget som jag använder till sista droppen) & den här doftar ju underbart! Går och snusar på handleden hela tiden, haha :-)

Förresten, filmen som jag såg igår Simon och ekarna, den var väldigt bra. Mycket känslor, lite tårar och även fast den var drygt två timmar lång satt man (i alla fall jag) som klistrad. Efter filmen gjordes en intervju med regissören, Lisa Ohlin, som var på plats och det var väldigt kul att höra om själva inspelningen :-)

BIO



Ikväll ska mamma & jag på bio, förhandsvisning på en film som heter Simon och ekarna. Lite mysigt såhär på onsdagskvällen :-)

NY FAVORIT




TUESDAY



Är lite lat den här veckan så har inga nya frisyrer att lägga upp, kör på tofs :-)

HEY THERE


MONDAY MORNING



Och så var det måndag igen. Min buse till hund lät mig inte sova längre än till kvart i sju, typisk när man faktiskt hade kunnat ha lite sovmorgon... Haha :-)
Det ska bli en frisk morgonpromenix snart i alla fall så man kommer igång!

NORA ROBERTS







En av mina favorit författare är Nora Roberts, blir alltid helt fast i hennes böcker. Så, det här är det som jag ska syssla med idag. Efter en långpromenad med vovvsen ska jag slå mig ner i soffan och entra bokvärlden en bra stund :-)

SATURDAY´S





Hade morgonjour i stallet i morse så jag har varit igång ett par timmar, och nu bär det vidare till jobbet en stund :-) Hann knåpa ihop en frisyr innan i alla fall!

EASY FRIDAY




LOVE LOVE LOVE





kvällsgos

VOFF





Kom hem från stallet för en timme sedan, nu är det dags att ge vovvsen lite uppmärksamhet så en lång promenix ska det bli! Börjar inte jobba förrän kl fyra idag, det är så dålig rusch på salongen denna månaden alltså. November är en tråkig månad, längtar till december :-)

THIS IS GOOD



Har varit ledig idag, tillsammans med mamma (& lurvpellen) har jag hälsat på mormor och gått en sväng i höstsolen med henne. Fikat, varit i stallet länge länge. En bra dag :-)

MORGONPROMENAD










SOL



Har vaknat upp till strålande sol två morgnar i rad nu, härligt med lite fina höstdagar igen. Har hunnit med morgonrundan med vovvsen och ska nu vidare till stallet :-)

MONDAY






11-11-11







REPRIS







Kör en liten bildrepris, den här baluppsättningen gjorde jag i slutet av maj. Det är så himla kul att sätta upp hår och jag önskar jag fick göra det oftare på kunder. Sätter ju ofta upp mitt eget hår men det blir inte riktigt samma känsla.
Vill skapa, forma, utveckla! :-)

MORNIN´




LITE SNETT







LÖSHÅR





Förra veckan satte jag i lite löshår i mitt hår, med microringar. Har väldigt tunt hår & ville ha lite utfyllnad framtill, så tio slingor på vardera sida blev det. Är jättenöjd, det gjorde lite ont att ligga på fästena första natten men nu går det bra. Sover med fläta så att det inte ´rör runt´ så mycket och sliter på mitt riktiga hår.
Det gör dock lite ont att ha ridhjälmen på men vill man vara fin får man lida pin, eller hur? ;-)

ABSOLUT REPAIR



Den här inpackningen från L'Oréal använder jag just nu, underbar! Jättebra för torrt/slitet hår, det blir väldigt mjukt & lent. Konstistensen är härlig också, lätt att applicera i håret.

Men, köp för guds skull hårprodukter på salong. Även om det ser ut att vara samma produkter i en vanlig ica-butik, exempelvis L'Oréal och Wella, så är de mer vattenbaserade dvs väldigt utblandade vilket gör att det inte alls blir samma effekt.

H&M LACK




Jag är inte den som lägger flera hundra på ett nagellack från ett speciellt märke, köper hellre billigare och flera. Dock vill man ju att det ska sitta bra, och jag som jobbar som frisör och även är i stallet hos min häst i princip varje dag kan sällan ha nagellack en hel dag utan att det lossnar. Men h&m's lack, de sitter bra alltså!

TRE FRÅN IDAG




STILRENT





Igår, när mitt hår egentligen var i rejält behov av en tvätt, så satte jag istället upp det i en klassisk knut i nacken.
Första satte jag upp allt hår i en vanlig låg tofs, sedan tog jag hela `svansen´ och snurrade ihop fäste med nålar på insidan.

SMYCKEN




forever21.com

NEW (i)PHONE





I förrgår hämtade jag ut min nya älskling, en vit iphone 4. Hade en svart innan som blev stulen i slutet av augusti & det har varit lite av en prövning att klara sig utan denna underbara telefon ;-)

THURSDAY´S




SO, SO TIRED




trött liten fis

STUDDED




perfekt liten partyväska, forever21.com

LEDIG



Idag är jag ledig, tog en härlig sovmorgon och sitter med morgonkaffet nu. Mamma & jag ska ut och gå med Zeppo om ett tag, innan vi åker över till Öland :-) ska njuta fullt av att vara ledig idag.

SUE-ELLEN




nelly.com

RSS 2.0